Jestem ciekaw Waszej opinii.
[Czat] Czatusie jak moderatorzy? strona 1 z 4
dobra już mam, se znalazłam.
Na początku mało kto wierzy w modków, dopiero wyjdzie wszystko w praniu.
Byle sobie nie dali na głowę wejść.
BlueZ - PRO
Blondas = PRO
voyage = nie mam chwilowo zdania
Slawek - Nadgorliwy kapkę, ale spoko
Ogolnie = ale jest za wcześnie na wyciąganie "średniej" wg. mnie
Popiszemy o tym za 2 week.
Niedługo to na tej posranej fotce będzie więcej modków srodków kołków jak zwykłych userów. Gardzę fotką .
NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ ŻE JEST NABÓR. OBRAŻAM SIĘ. BIANKA ARIEL TOBI MĘCZYŁAM WAS O TO A WY NAWET NIC NIE POWIEDZIELIŚCIE :/
Ps. ja ich nie lubie. władza uderza do głowy
BlueZ jestem za
Karola - nie znam, w życiu chyba jej na czacie nie widziałam
Slavkovy - hym... wydaje mi się, albo hejtował modów...
Voyage - wydaje mi się, że sobie poradzi. :)
czyli.. j.w. za szybko by wydawać sądy. :)
>sprawdzone info
Mam nadzieję : D
Za 2 week się podsumuje
Ciekawi mnie to właśnie, ale BlueZ jestem pewien, poczciwy gostek.
Taki... normalny :D
nie znam tych modków, ale dajcie im życ, nie zazdroszczę im początków, niedobruchy wy!! ;D
oni też mają stresa przez was.
Jako szary user było mi wszystko jedno kto jest modem, przecież dla nich tam tylko sie nie wchodzi.
Ja dzisiaj też siedziałam pisałam chwile z jednym z nich i dopiero po 10 minutach po wpisaniu komendy /mod dotarło do mnie,że to modek jest ;D
Przeciez oni tak samo chcą sobie posiedzieć pośmieszkować jak i reszta.
Nie róbcie z nich nadludzi czatowych, przecież dosyc niedawno byli jednymi z was.
Niech się cieszą, że to nie czasy 3-4 lata back :D
Takie życie, wiedzieli na co sie piszą :D i tak mają lajt z ta liczbą onlajn.
Jeden na 10 taki jest, tym razem się udał skład, prawie każdy z nich pisze na luzie, bez spin i grymasów ^^
Rykłem jak Rex w pełnię księżyca xDD
Nie. Nikt z nowych nie jest normalny, przykro mi to stwierdzać ale tak jest.
Każdy hmm starszy mod pisze żebyśmy dali im spokój. ALE CHOLERA JASNA NIE TRZEBA ZA KAŻDYM RAZEM SIE CZEPIAĆ O TO ŻE SIĘ Z KIMŚ WITAMY.
W sumie ciekawa jestem kto z nich będzie miał lub już ma kontakty. Wiadomo jest która moderatorka ma bardzo dobre stosunki z KIMŚ i dzięki temu żaden ss na nią nie działa. POZDRAWIAM I GORĄCO CAŁUJE :*
Praksia zostaniesz moją ziomką jak już będę modem? :D
jezus maria.. kiedyś to mialem bol dupy jak były nowe modki a ja nie mialem i nie moglem dostac za swoj trolling a teraz szczam totalnie na to bo mi to zwisa xd tak samo jak fotka mi zwisa wejdę tu od czasu do czasu z nudów a tak to nie mam czasu xd, znajdźcie sobie pracę, albo jakieś konkretne zajęcie poważnie xd.. sami zobaczycie xd