obraża mnie wy tego nie widzicie
lista tematów
[Czat] Obrazają mnie Gdzie są mody strona 1 z 3
Sam widać nie grzeszysz kulturą...
Jeśli chcesz zgłosić czyjeś nieodpowiednie zachowanie na czacie wyślij któremuś z modów bądź MG screen zgodny z tymi zasadami http://www.fotka.pl/forum/czat/443364,Poradnik_dla_zielony a nie zakładaj tematu na forum. Tłumaczę ci to ostatni raz.
Shaitan: Sam widać nie grzeszysz kulturą...
Jeśli chcesz zgłosić czyjeś nieodpowiednie zachowanie na czacie wyślij któremuś z modów bądź MG screen zgodny z tymi zasadami http://www.fotka.pl/forum/czat/443364,Poradnik_dla_zielony a nie zakładaj tematu na forum. Tłumaczę ci to ostatni raz.
tłumacz mi wiele razy a ja i tak zleje to co do mnie mówisz to tylko Internet :) a nie real satanie :)
Bianka: BezczelnyDestin: ale BlauGame jest ahahhaa boi sie i dał mnie do czarnej listy w nocy ;)
U moderatorów czarna lista nie działa czy macie się na niej czy też nie.
Co do screena napisałam Ci na priv. Prowokacja z Twojej strony również jest więc.. :)
mnie to nie interesuje ze nie działa , bo blau to kobieta hahahhahahaha boi sie tam gdzie nie ma siły ze mna gadać :D
Czym ty się chwalisz? Sam powinieneś zostać zbanowany;) za Twoje prowokacje (:
nie ma takiego moderatora
A ty nie widzisz, że także obrażasz:)
Oczywiście najłatwiej kogoś obwiniać za swoje niestosowne zachowanie
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Życzę zgody Pana BezczelnegoDestina z tuciemam69
Pozdrawiam :D
Arvena: Czym ty się chwalisz? Sam powinieneś zostać zbanowany;) za Twoje prowokacje (:BezczelnyDestin: ale BlauGame jest
nie ma takiego moderatoraBezczelnyDestin: obraża mnie wy tego nie widzicie
A ty nie widzisz, że także obrażasz:)BezczelnyDestin: shaitan tak pilnujecie ze muszę się kłócić na fotka pl
Oczywiście najłatwiej kogoś obwiniać za swoje niestosowne zachowanie
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Życzę zgody Pana BezczelnegoDestina z tuciemam69
Pozdrawiam :D
eh odezwała sie pani konfident :)