Proszę pokazać mi punkt w którymś z regulaminów, który mówi że nie mogę mieć ciemno żółtego koloru czcionki, który na dodatek nie jest jaskrawy i nikomu nie przeszkadza. I wytłumaczyć za co dostałem bana na godzinę.
coś w podobie
[Czat] Koloreg strona 1 z 3
Możliwe , że Łukaszu nie ma jego w palecie kolorów i temu tak dostałeś.
Skoro już taki temat powstał, to może warto go poruszyć i zastanowić się nad dodaniem nowych kolorów oraz powrócenia do kolorów loginu nie tylko z prawej strony na czacie , ale i również jak się piszę?
Programiści pobudka
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W żadnym z regulaminów nie ma nic o palecie i kolorach, zrobiłem sobie żółty bo mi się podoba, przeszkodził tylko 1 modowi, reszcie jakoś nie przeszkadzał
Skoro w palecie jest tylko kilka kolorów do wyboru to oczywiste jest, że tylko z nich można korzystać. Wszelkie wykorzystywanie błędów systemowych by ominąć jakieś ograniczenia może zostać nagrodzone blokadą ;) Sama logika. Ustaw sobie kolor z palety i nie będzie problemu ;>
To że macie błędy to nie moja wina, z resztą sporo ludzi ma nieregulaminowy kolor po starym czacie, dlaczego nie mają banów, blokad? Wgl co to robi czy mam żółty czy nie? ps nie ma nic takiego napisanego że nie mogę korzystać np z żółtego, powiedz np userom hmm... j0anna itp żeby pozmieniali kolory bo mają nieregulaminowe.
ps płacę i wymagam, jeśli bezpodstawnie blokujecie mi używanie usługi za którą płacą mogę żądać zwrotu pieniędzy :)
TO TAKI WŁAŚNIE KOLOR
Po co wpisywać w regulamin rzeczy oczywiste? Gdybyś mógł używać koloru jakiego Ci się żywnie podoba byłoby tak jak kiedyś-sam wpisywałbyś kod koloru i tyle. Teraz jest paleta, w której znajduje się kilka kolorów i te Was obowiązują. Nie róbcie z siebie takich ograniczonych :) Łukaszek, proszę Cię.. :)
Więc skoro tak bardzo chcecie nowych kolorów zamiast żalić się za blokady (od żalów są MG a nie forum) przedstawcie to jako nowy, ciekawy pomysł i szukajcie poparcia bo w ten sposób na pewno nici. Zwróćcie uwagę na to, że też sami nie korzystacie z czatu. Czat jest dla WSZYSTKICH nie dla wybrańców. Czy gdybym pisał jaskrawo zielonym kolorem na czacie jak myślicie? Ile osób wysiedziałoby z Wami? Odpowiedź każdy zna. Sęk w tym, że zapominacie o innych. Bo to Wy chcecie lecz Wy to nie wszyscy dlatego ważne jest poparcie pomysłu.
Moze tak dosłownie nie jest napisane, ale..
3 punkt w regulaminie.
Już nie chodzi mi o ten kolor akurat żółty, ale co mnie dziwi, niektórzy celowo doszukują się czegoś byle nie było tego w regulaminie, ale jednak trzeba pokazać swoją indywidualność na czacie. Ludzie sobie sami problemy lubią stwarzać.
Ja nie zwracałam uwagi nigdy na kolor tak dosłownie, byle był czytelny.
Jeszcze troche to będzcie chcieli braylem pisać, bo przecież nie ma tego w regulaminie.