NETTETALER
NETTETALER
  10 grudnia 2013 (pierwszy post)

Winą powinniśmy obarczyć nas Samych - Rodziców

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  10 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego 90% ludzi to debile

Tak naprawdę to prawdopodobnie nikogo tu nie/realnie mało znasz.
Skąd możesz wiedzieć jaki ogół ludzkości jest naprawdę?
Osoba twierdząca, że 90% to debile najczęściej ma problem ze swoim otoczeniem. Portalowo - userami, realnie - rodziną, znajomymi,. miejscem pracy.

Nie określaj wszystkich bezpodstawnie, bo nierealne jest abyś poznał całą populację ludzką żyjącą na świecie.

________
Konto usunięte
Konto usunięte: Winą powinniśmy obarczyć nas Samych - Rodziców

Jak już, to nie tylko rodziców, chociaż dają podstawę wychowania, przynajmniej powinni.

_________
Poza tym sam jesteś człowiekiem, więc przy okazji siebie obrażasz.

:-)
NETTETALER
NETTETALER
  10 grudnia 2013

Nie założyłem tematu żeby obrażać ludzi tylko uświadomić pewne rzeczy i zachowania ludzkie niegodne Rodziców którzy zapominają czym są dzieci.Kształtowanie pokolenia nierobów i bezradności ludzkiej graniczy z głupotą ludzką , bo jeżeli Rodzice decydują się zrobić dziecko po to żeby chwalić się nim jakie ma piękne oczka , jednocześnie zapominają jakie mają zadanie.90 % ludzi robi dzieci a później podrzuca je to tu to tam bo nie ma czasu ze względu na pracę i tu jest ta głupota.Może tytuł trochę razi w oczy ale jest metaforą.

TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  10 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego 90% ludzi to debile

By te 10% miało z kogo się nabijać.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie założyłem tematu żeby obrażać ludzi tylko uświadomić pewne rzeczy i zachowania ludzkie niegodne Rodziców którzy zapominają czym są dzieci.

Czym? :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: 90% ludzi robi dzieci a później podrzuca je to tu to tam bo nie ma czasu ze względu na pracę i tu jest ta głupota.Może tytuł trochę razi w oczy ale jest metaforą.

A wiesz, że to żadna nowość? Z tym nic nie zrobisz to z tymi co tak robią trzeba porozmawiać. Będziemy tu debatować a nikt z tego lekcji nie wyciągnie.
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jeżeli Rodzice decydują się zrobić dziecko po to żeby chwalić się nim jakie ma piękne oczka , jednocześnie zapominają jakie mają zadanie.

Nie zadanie a obowiązki bardziej moim zdaniem. Jeśli ktoś decyduje się na dziecko powinien być świadomy na to na co się pisze. Dziecko to OGROMNA odpowiedzialność. Nie jestem jeszcze ojcem itp. ale zdaje sobie sprawę z tego, że nie jest łatwo. Co do porzucania, raczej nie praca nie czas, głownie chodzi raczej chyba o to, że te dzieci są niechciane? Lub nie były w planach, czyli wpadki itp. Ludzie wpadają w paniczy bieg myśląc, że dziecko skreśli wszystko to co chcieli robić, że pochłonie ich dożywotnie. Co jest błędem. Nie chce mi się wchodzić w szczegóły :rotfl:.
:lol2:i'm out:crylol:
SamiecOmega
SamiecOmega
  10 grudnia 2013

skad ta statystyka

Mailchiwiez
Mailchiwiez
  15 grudnia 2013

99,9(9)%*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.