Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  8 listopada 2013 (pierwszy post)
Czeeeeść, został tu jeszcze ktoś ze ''starej'' ekipy? Bo jak wędruję po czatach, to rozkładam ręce ze zdziwienia... Oczywiście Shaitan nie jest brany pod uwagę, bo jego całe życie to Fotka :* :D PozdrawiamI!!:)
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013

Turcia :zakochany:

Turka
Turka: Czeeeeść, został tu jeszcze ktoś ze ''starej'' ekipy? Bo jak wędruję po czatach, to rozkładam ręce ze zdziwienia

Boxer ostatnio powrócił :D
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Boxer ostatnio powrócił :D

A ten desur czy jak tam on?:D
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: A ten desur czy jak tam on?:D

Też się pojawia :rotfl:
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Też się pojawia

O to jak on jest, to macie wesoło, haha. Mój ulubiony ziomek stąd... zaraz po Kapuście:D
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: O to jak on jest, to macie wesoło

Nie wiem, nie czytam go xD
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Shaitanponad minutę temu Turka: O to jak on jest, to macie wesoło Nie wiem, nie czytam go xD

Słaboo... :D A jakieś nowe romanse? Miłości? Rozwody? :D
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: A jakieś nowe romanse? Miłości? Rozwody? :D

Szczerze jakoś mnie nie jarają te czatowe ploteczki.. ale sam planuję ślub :D Ale nie powiem wam z kim :D
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Szczerze jakoś mnie nie jarają te czatowe ploteczki.. ale sam planuję ślub :D Ale nie powiem wam z kim :D

Która Cię zechciała, oprócz mnie? d83ddc7d
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: Która Cię zechciała, oprócz mnie?

Tajemnica :D Ale spoko, zaproszę cię na wesele :D
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Tajemnica :D Ale spoko, zaproszę cię na wesele :D

Mam zacząć odkładać na prezent? A co mi na urodziny kupiłeś??
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: Mam zacząć odkładać na prezent?

Nie chcę superprezentów na które trzeba odkładać dwa lata - a zapewne ślub wcześniej się nie odbędzie xD

Turka
Turka: A co mi na urodziny kupiłeś??

Poproszę inny zestaw pytań :ninja:
Madalenna
Madalenna
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: ale sam planuję ślub :D

Najpierw to ja pierścionek chcę zobaczyć, bukiet czerwonych róż, i musisz przeżyć moją mamusię 2764
Karolina
Karolina
  8 listopada 2013
Shaitan
Shaitan: Nie chcę superprezentów na które trzeba odkładać dwa lata - a zapewne ślub wcześniej się nie odbędzie xD

To kupię Ci odkurzacz.

Shaitan
Shaitan: Poproszę inny zestaw pytań

CHAM I PROSTAK
Shaitan
Shaitan
  8 listopada 2013
Turka
Turka: To kupię Ci odkurzacz.

LOL

Turka
Turka: CHAM I PROSTAK

I za to właśnie mnie kochacie :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw to ja pierścionek chcę zobaczyć

Coś tam wydłubię.

Konto usunięte
Konto usunięte: bukiet czerwonych róż

Okej.

Konto usunięte
Konto usunięte: i musisz przeżyć moją mamusię

A ty mojego ojca :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.