W związku z Żałobą Narodową po Tadeuszu Mazowieckim dnia 3 Listopada
Chat nie będzie działać czyli 2013-11-03 od godziny.00;00 do 2013-11-03 2359 przepraszamy za utrudnienia a od godziny 0000 2013-11-04 chat powinien działać już normalnie pozdrawiam Ps.Nie jestem pewny czy ten dział forum będzie działać bo nie chce mi się w Google tego spr ale powiedzmy że też nie działać
lista tematów
[Czat] będzie zabawa
Konto usunięte: W związku z Żałobą Narodową po Tadeuszu Mazowieckim dnia 3 Listopada Chat nie będzie działać czyli 2013-11-03 od godziny.00;00 do 2013-11-03 2359 przepraszamy za utrudnienia a od godziny 0000 2013-11-04 chat powinien działać już normalnie pozdrawiam Ps.Nie jestem pewny czy ten dział forum będzie działać bo nie chce mi się w Google tego spr ale powiedzmy że też nie działać
biedni czatusie, co oni teraz zrobia
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: W związku z Żałobą Narodową po Tadeuszu Mazowieckim dnia 3 ListopadaChat nie będzie działać czyli 2013-11-03 od godziny.00;00 do 2013-11-03 2359 przepraszamy za utrudnienia a od godziny 0000 2013-11-04 chat powinien działać już normalnie pozdrawiam Ps.Nie jestem pewny czy ten dział forum będzie działać bo nie chce mi się w Google tego spr ale powiedzmy że też nie działać
Witaj drogi użytkowniku z racji iż wprowadziłeś w błąd część osób korzystających z czatusia jestem zmuszony poinformować ciebie o złamaniu prawa z Art.86 & 1 Kodeksu Cywilnego niniejszym również informuje ciebie o wysłanym liście do twoich Rodziców o całej sprawie .
Dziękujemy również za poinformowanie użytkowników korzystających z tego forum oraz portalu o odejściu Tadeusza Mazowieckiego .
Niniejszym pragnę Cię ostrzec o tym iż dalsze twoje posty są od tej pory monitorowane przez nasze teletubisie co za tym idzie możemy w każdej porze i dnia przyczynić się do odłączenia Ciebie od internetu z .kodeksu cywilnego 84 §.
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)