Tyle smutku... :D
Co tam gimbaza? So jakieś fajne lachony w 1. klasach?
lista tematów
[Czat] Jacie
Samiec chcialby zeby to byla jego zasluga A prawda jest inna :D
Teraz cala blazenada hejterow sie skupi na mnie, bo nie przedluzyli mi wakacyjnego opa, dlatego ze cisnalem trolli i intrygatorow. I prawda jest taka ze w odroznbieniu od Samca ja potrafie los wziac na klate i sie z tym pogodzic. A teraz niech mnie hejtuja. Tyle wygrac... Przynajmniej moj fejm nie ucierpi hahahah.
P.s. Dzieki Sebie za wyrozumialosc
A tak w ogole ciekawi mnie kto Samcowi o tym powiedzial, skoro nigdzie nie ma jeszcze oficjalnego info :D
Dobra, nic zlego sie nie stalo. Korona mi z glowy nie spadla, bo to moj 3. unop i pewno nie ostatni ()
Ponawiam pytanie: jak tam lachoneczki? :D
SAMIEC POZDRAWIA -
Tyle przegraćKonto usunięte: A tak w ogole ciekawi mnie kto Samcowi o tym powiedzial, skoro nigdzie nie ma jeszcze oficjalnego info :D
Mam tak wielki śmiech że śmiechać będę jeszcze długo
Samiec w gronie modow zostal nazwany czatowym Casanova, takze z mojej sarkazmy sa bynajmniej potrzebne, a nawet zbyteczne.
Co do gadki szmatki...
Moja mentalność przy moderacji nawiązuje do starych zasad, sprzed pięciu lat. Dobrze rozumiem całą sytuację, więc zamiast dramatyzować, wolę sobie wziąć sprawę na lekko. Poza tym rozmawiałem z MG i wiem, że zwyczajnie jako mod byłem zbyt skrupulatny i traktowałem nadto proceduralnie niektóre osoby. sprawa zostaje rozwiązana polubownie. Oficjalnie przyjmuję decyzję FT i MG jako słuszną. Gdybym wchodził na ten czat tylko dlatego, że mogłem moderować, rzeczywiście musiałbym mieć smutne życie. A co do hejtów: nadal będę uważał, że ci najbardziej hejtujący modów sami chcieliby nimi być. Dlatego na czacie panuje kult moda.
Mowie to nie z czystej przekory, ale dlatego ze ten epizod i tak za jakis czas nie bedzie nikogo obchodzil, a jednak jest kilka osob, ktore beda wypytywac, wiec nie chce mi sie kazdemu z osobna odpisywac.
Korona mi z glowy nie spadnie... Chyba :D
klikaj ziom
Co do gadki szmatki...
Moja mentalność przy moderacji nawiązuje do starych zasad, sprzed pięciu lat. Dobrze rozumiem całą sytuację, więc zamiast dramatyzować, wolę sobie wziąć sprawę na lekko. Poza tym rozmawiałem z MG i wiem, że zwyczajnie jako mod byłem zbyt skrupulatny i traktowałem nadto proceduralnie niektóre osoby. sprawa zostaje rozwiązana polubownie. Oficjalnie przyjmuję decyzję FT i MG jako słuszną. Gdybym wchodził na ten czat tylko dlatego, że mogłem moderować, rzeczywiście musiałbym mieć smutne życie. A co do hejtów: nadal będę uważał, że ci najbardziej hejtujący modów sami chcieliby nimi być. Dlatego na czacie panuje kult moda.
Mowie to nie z czystej przekory, ale dlatego ze ten epizod i tak za jakis czas nie bedzie nikogo obchodzil, a jednak jest kilka osob, ktore beda wypytywac, wiec nie chce mi sie kazdemu z osobna odpisywac.
Korona mi z glowy nie spadnie... Chyba :D
klikaj ziom
Samiec: PS: Pozdrawiam autora tematu poniżej, który ma tak wielki ból dupki że jak gimbus pododawał mnie na czarną listę
Uderz w stol, a nozyce sie odezwa...