Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013 (pierwszy post)

Tyle smutku... :D

Co tam gimbaza? So jakieś fajne lachony w 1. klasach?

LatwyPrawiczek
LatwyPrawiczek
  3 września 2013

co sie stalo?
Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013

Samiec chcialby zeby to byla jego zasluga :lol: A prawda jest inna :D

Teraz cala blazenada hejterow sie skupi na mnie, bo nie przedluzyli mi wakacyjnego opa, dlatego ze cisnalem trolli i intrygatorow. I prawda jest taka ze w odroznbieniu od Samca ja potrafie los wziac na klate i sie z tym pogodzic. A teraz niech mnie hejtuja. Tyle wygrac... Przynajmniej moj fejm nie ucierpi hahahah.

P.s. Dzieki Sebie za wyrozumialosc

Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013

A tak w ogole ciekawi mnie kto Samcowi o tym powiedzial, skoro nigdzie nie ma jeszcze oficjalnego info :D

Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013

Dobra, nic zlego sie nie stalo. Korona mi z glowy nie spadla, bo to moj 3. unop i pewno nie ostatni (:rotfl:)
Ponawiam pytanie: jak tam lachoneczki? :D

Egoista
Egoista
  3 września 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

SAMIEC POZDRAWIA -

Konto usunięte
Konto usunięte: Samiec chcialby zeby to byla jego zasluga
Tyle przegrać :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w ogole ciekawi mnie kto Samcowi o tym powiedzial, skoro nigdzie nie ma jeszcze oficjalnego info :D
Pewnie przypadek skoro jak napisałeś:
Konto usunięte
Konto usunięte: Samiec chcialby zeby to byla jego zasluga A prawda jest inna :D
Hahahahaahahaah :crylol:
Mam tak wielki śmiech że śmiechać będę jeszcze długo :crylol:
LatwyPrawiczek
LatwyPrawiczek
  3 września 2013

i kto jeszcze polecial?

Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013
Egoista
Egoista: SAMIEC POZDRAWIA
Samiec w gronie modow zostal nazwany czatowym Casanova, takze z mojej sarkazmy sa bynajmniej potrzebne, a nawet zbyteczne.

Co do gadki szmatki...
Moja mentalność przy moderacji nawiązuje do starych zasad, sprzed pięciu lat. Dobrze rozumiem całą sytuację, więc zamiast dramatyzować, wolę sobie wziąć sprawę na lekko. Poza tym rozmawiałem z MG i wiem, że zwyczajnie jako mod byłem zbyt skrupulatny i traktowałem nadto proceduralnie niektóre osoby. sprawa zostaje rozwiązana polubownie. Oficjalnie przyjmuję decyzję FT i MG jako słuszną. Gdybym wchodził na ten czat tylko dlatego, że mogłem moderować, rzeczywiście musiałbym mieć smutne życie. A co do hejtów: nadal będę uważał, że ci najbardziej hejtujący modów sami chcieliby nimi być. Dlatego na czacie panuje kult moda.
Mowie to nie z czystej przekory, ale dlatego ze ten epizod i tak za jakis czas nie bedzie nikogo obchodzil, a jednak jest kilka osob, ktore beda wypytywac, wiec nie chce mi sie kazdemu z osobna odpisywac.
Korona mi z glowy nie spadnie... Chyba :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i kto jeszcze polecial?

klikaj ziom
Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013
Samiec
Samiec: PS: Pozdrawiam autora tematu poniżej, który ma tak wielki ból dupki że jak gimbus pododawał mnie na czarną listę
Dodalem na cl zeby nie rozdrapywac niepotrzebnie tematu, w ktory dales sie zlapac Samcze. Dalem tylko zaczepne haslo ze jestes czatowy ruchacz i robisz z dziewczyn szmaty. A ty mi jeszcze racje przyznales ze tak jest. Tak jakby kobieta wchodzaca do lozka z toba byla szmata, a ty bohaterem :woot: No ale juz mi modka zabrali (ku twojej i innych gimbusow uciesze) to nikt nie musi prosic mnie o to bym sie w jezyk gryzl. Tylko dlatego dodalem cie na cl zebys sie nie spinal. Takze mnie sie juz nawet nie chce dyskutowac.

Uderz w stol, a nozyce sie odezwa...
Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013

Moze zamkniemy ten temat. Znowu ja chcial dobrze, a wyszly same intrygi :(

Tyle smutku...

Arwena27
Arwena27
  3 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle smutku...

Łączę się z Tobą w bólu :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Co tam gimbaza?

Nie docierasz do młodzieży tym tekstem d83dde0a
Konto usunięte
Konto usunięte: Znowu ja chcial dobrze, a wyszly same intrygi :(

Dałeś się sprowokować :szok:
Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dałeś się sprowokować

Kochana. Mozliwe... W kazdym razie klikaj...
Arwena27
Arwena27
  3 września 2013

[quote=Okultyzm]Kochana. Mozliwe... W kazdym razie klikaj to jakiś wirus :rotfl: ?

M0niolek
M0niolek
  3 września 2013

nie ma co się smucić:D

Okultyzm
Okultyzm
  3 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to jakiś wirus

No wez... Zarty zartami. Chociaz w sumie do wirusa daleko temu nie jest :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.