Witam.
Piszę ten temat aby poruszyć temat częstego braku Modów w różnych pokojach. Często się zdarza że jest jakiś spamer lub piszą nadmiernie Capslokiem a nie ma akurat Moda. Moją propozycją jest nabycie większej ilości Moderatorów.
[Czat] Częste braki Modów online ,bałagan,haos,SPAM strona 1 z 6
Nie , skąd ,że . Mam od niedawna nowe inne konto,jestem na czacie rzadko ale jak już jestem to chciałbym spokojnie , bez zakłóceń napisać .Mam na myśli osoby godne bycia Moderatorem , im więcej tym lepiej moim zdaniem.
Bierz jednak pod uwagę fakt, że mod to też tylko człowiek. Pracuje, śpi, cieszy się życiem również w realu i nie zawsze jest w stanie być na czacie. Mimo, że mamy kilkudziesięciu modów, to trzeba szanować to, że moderują "charytatywnie" w swoim wolnym czasie. Nie można im narzucić siedzenia w konkretnych godzinach.
Inna sprawa, że jeśli piszesz, że bywasz na czacie rzadko, to też nie jesteś w stanie w pełni ocenić jakości ich działań.
Doskonale rozumiem to że Moderator to też człowiek ,dlatego proponuję nabyć ich więcej aby zmniejszyć prawdopodobieństwo ,że pokój zostanie bez moderatora. W pokojach występuje opcja "Nie ma moda, można spamować"
Jak napisałaś ,nie jestem w stanie w pełni ocenić działań moderatorów , jednak że sytuacja Modów offline zdarza się dośćczęsto , nawet jeśli wchodzę te dwa, trzy razy na tydzień .
Moda może nie być na czacie co nie znaczy, że nie ma go online:
http://www.fotka.pl/przyjaciele#czat_przyjaciele
Raczej nie będzie problemu żeby do niego napisać:) Możesz zawsze zawołać bądź zrobić screena i wysłać jednej z tych osób na pw.
No to w końcu często czy rzadko? :D Może po prostu masz pecha i trafiasz na pokój bez moda w danej godzinie ;) Niemniej zawsze możesz też sprawdzić komendą /mod na jakich pokojach są aktualnie zalogowani moderatorzy, i któregoś z nich zawołać do siebie ;)