Emilaa15
Emilaa15
  26 czerwca 2013 (pierwszy post)

Najlepiej horrory albo komedie xd

Shaitan
Shaitan
  26 czerwca 2013

Takie tematy zakładamy na dziale http://www.fotka.pl/forum/kultura/ ewentualnie możesz się podczepić do dyskusji tutaj: http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15427744,Filmy/4

Mikula95
Mikula95
  27 czerwca 2013

"Prawo zemsty". to nie horror ani nie Komedia ale świetny film, przyjemniej dla mnie

ZlMNA
ZlMNA
  28 czerwca 2013

Polecam wszytkie sezony Hany Montany!

Emilaa15
Emilaa15
  1 lipca 2013

Jeśli oglądasz hane montane to sb oglądaj, ale ja za takimi filmami nie przepadam. ;>

littlecaterka
littlecaterka
  3 lipca 2013

Mama - ja się bałam obejrzeć do końca :)
Ale na prawdę niezły jest nakręcił to del Toro.
On ma naprawdę straszne filmy :)

praksyda
praksyda
  3 lipca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Mama - ja się bałam obejrzeć do końca :)

Przereklamowany, w sumie moze zły nie był 6/10 własnie koncówkę popsuli z tą zjawą, ;/
ale film wciągał, podziwiam te dziewczynki, dobrze grały;D Jak lubisz horrory to moze włącz sobie "Kobieta w Czerni" 9/10 ;D
a naprawde dobre horroy, to na podstawie książki Stevena Kinga,polecam.
littlecaterka
littlecaterka
  3 lipca 2013
praksyda
praksyda: littlecaterka: Mama - ja się bałam obejrzeć do końca :) przereklamowany, w sumie moze zły nie był 6/10 własnie koncówkę popsuli z tą zjawą, ;/ ale film wciągał, podziwiam te dziewczynki, dobrze grały;D Jak lubisz horrory to moze włącz sobie "Kobieta w Czerni" 9/10 ;D

Haha nie wiem jak zepsuli- nie dałam rady do końca obejrzeć :d strasznie strachliwa jestem ;)
praksyda
praksyda
  3 lipca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha nie wiem jak zepsuli- nie dałam rady do końca obejrzeć :d strasznie strachliwa jestem ;)

teraz nie ma dobrych horrorów ;( same tasiemce puszczają ,cos jak Piła ,czy Klątwa:and:
Shaitan
Shaitan
  4 lipca 2013
praksyda
praksyda: teraz nie ma dobrych horrorów ;( same tasiemce puszczają ,cos jak Piła ,czy Klątwa

Niestety to prawda... 99% to typowe slashery z debilnym rozlewem krwi gdzie i tak bohaterzy to kretyni a ich zabójcy jeszcze gorsi, choć jeśli o piłę chodzi to nie można zaprzeczyć, że jednak cały scenariusz badziewny nie jest, cała historia ciekawa - aczkolwiek zatrzymałem się chyba na piątej części.
Adasiek100
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
Adasiek100
  8 lipca 2013

film Drogówka polecam

Shaitan
Shaitan
  8 lipca 2013
Adasiek100
Adasiek100: film Drogówka polecam

Ten film jest mocno przesadzony.. Ale scenariusz ogólnie nawet dobry, tylko chyba trochę za ciężki jak dla przeciętnej nastolatki ;)
Kisielek96
Kisielek96
  19 lipca 2013

Nietylakni
Nieletni Pełnoletni
American Pie : Zjazd Absolwentów
How High

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.