Witajcie.
Zakończyliśmy już nabór na tzn. "modów wakacyjnych". Osobami, którym postanowiliśmy dać szansę są (w kolejności alfabetycznej):
1. Bartolini
2. Dee
3. Diabliczka1987
4. Douce
5. Leos
6. Mandarino
7. Okultyzm
8. SHEILA
Pozdrawiamy, MG.
lista tematów
[Czat] Informacyjnie strona 3 z 7
Konto usunięte: Natomiast dla osob hejtujacych, oskarzajacych o takie znajomosci mala rada ode mnie, jesli macie takie zdanie ze po znajomosci, ze sie nie nadaje, ze sie nadajesz bardziej itd...to udowodnij to dowodami a nie slowami. Wiem ze panuje demokracja i wolnosc slowa, ale sa tez wszystkiego granice a osoby ktore otrzymaly nominacje widocznie sie po prostu bardziej nadaja niz te ktore nie otrzymaly, wiec dajcie szanse im sie wykazac, to dopiero pierwszy dzien.
Mądre słowa Marudo, ale cóż poradzić na zazdrośnikow ktory startują kolejny rok i nie zostali wybrani ;) trzeba poczekać az im minie ;)
Bartolini: Po znajomosci... Ja mam pierwszy raz i pokazcie mi moje ''znajomosci'' :) Tacy mili wszyscy a jak dostanie sie moda to hejtuja po calosci ;x ehh ;x
czyli załatwiłeś jeszcze starym sposobem ;D
w dwóch słowach też potrafie ale to nie tutaj :D
Konto usunięte: Caly rok czekaja na ta okazje:) bez tego marudzenia ich zycie traci sens...no ale dobra:D nalezy im sie
mnie to w sumie do pewnego stopnia ani nie parzy ani nie ziębi ;D z czasem zaczyna po prostu drażnić, wkurzać itd ;D
A tak wracajac do do nowych/starych moderatorow. Nie wszystkich znam i to pewnie nie tylko ja, dlatego milo byloby gdybyscie cos powiedzieli o sobie:D Moze to by przekonalo jakas czesc osob niechetnych do was i zaspokoilo moja zwykla ciekawosc:D
PS. Moderatorki moga zostawiac nr-y na PW:D
Nie, nie bede...bede Cie unikal za to w miejscach gdzie bys mogla mi krzywde zrobic:) i nie sprawdze, zobaczysz ;p
w sumie dla mnie to jest pierwszy rok, kiedy obserwuje to co sie dzieje po wyborach:) jak tak na szybkiego przeliczylem...xD
Konto usunięte: w sumie dla mnie to jest pierwszy rok, kiedy obserwuje to co sie dzieje po wyborach:) jak tak na szybkiego przeliczylem...xD
nie kłam, nie umiesz liczyc ;C
owszem, będziesz.
ja Tobie krzywde ?:D no chyba sobie zarcikujesz ;D
jak Ty mało wiesz...
Jak ja sie kiedys zdenerwuje, jak ja Ci kiedys poodpowiadam na to wszystko, to zobaczysz...ojj zobaczysz;p