ZlMNA
ZlMNA
  11 czerwca 2013 (pierwszy post)

Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie? Czasem coś gdzieś mnie uwiera jak niektóre rzeczy czytam np jak 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM " tak samo z alkoholem , lub 15 letnie dziewczynki piszące,że ten świat jest straszny bo chłopiec ją rzucił ( zakończył związek , nigdzie ją po ścianie nie rzucał )

Shaitan
Shaitan
  11 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie? Czasem coś gdzieś mnie uwiera jak niektóre rzeczy czytam np jak 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM " tak samo z alkoholem , lub 15 letnie dziewczynki piszące,że ten świat jest straszny bo chłopiec ją rzucił ( zakończył związek , nigdzie ją po ścianie nie rzucał )

Nie, to po prostu nowe pokolenie.. I nie ma co ukrywać, my w większości też nie byliśmy lepsi, tylko nie było internetu więc się w internecie tym nie chwaliliśmy.
ZlMNA
ZlMNA
  11 czerwca 2013
Shaitan
Shaitan: Nie, to po prostu nowe pokolenie.. I nie ma co ukrywać, my w większości też nie byliśmy lepsi, tylko nie było internetu więc się w internecie tym nie chwaliliśmy.

możliwe lub po prostu tego nie pamiętam ale to jest żałosne..
Cukierkowa
Cukierkowa
  11 czerwca 2013
Shaitan
Shaitan: Nie, to po prostu nowe pokolenie.. I nie ma co ukrywać, my w większości też nie byliśmy lepsi, tylko nie było internetu więc się w internecie tym nie chwaliliśmy.
Szajtan trzymaj fason ;D byliśmy lepsi :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie?
nie tylko ale zdecydowanie ich zbyt wielu :C
Konto usunięte
Konto usunięte: 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM "
oj no daj mu się poczuć jak dorosły :D dzieci tak szybko chcą być traktowane jak starsi a potem tego żałują i chcą być znowu dziećmi ... ach ;) wiem na swoim przykładzie :D chce miec znów te 12-15 lat i nie musieć pracować ;D
ZlMNA
ZlMNA
  11 czerwca 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: chce miec znów te 12-15 lat

ja w wieku 15 lat miałam większą wolność niż teraz..
gaillard
gaillard
  11 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: np jak 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM "

praksyda
praksyda
  11 czerwca 2013

pisac to oni sobie mogą...zwariowałabym juz tam dawno,gdybym wnikała w to ile prawdy jest w tym co pisza.

ZlMNA
ZlMNA
  11 czerwca 2013
gaillard
gaillard:

idealny gif
praksyda
praksyda: zwariowałabym juz tam dawno,gdybym wnikała w to ile prawdy jest w tym co pisza.

wnikac nie trzeba...wystarczy przeczytać... :(
praksyda
praksyda
  11 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wnikac nie trzeba...wystarczy przeczytać... :(

tez miałam bujną wyobraźnie 15 lat temu d83dde0f
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  11 czerwca 2013
praksyda
praksyda: tez miałam bujną wyobraźnie 15 lat temu

Ja mam ją nadal. :mrgreen: Chyba...
praksyda
praksyda
  11 czerwca 2013
esquilo
esquilo: Ja mam ją nadal. Chyba...

masz,masz ;D
ZlMNA
ZlMNA
  11 czerwca 2013

pozdrawiam wszystkich GimboJP

Mandarino
Mandarino
  12 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie?

To nasza rzeczywistość nie tylko tobie ;D nie obawiaj się to nie (schizy) i nie tylko ty to widzisz co się tam dzieje d83dde0c tak jak napisano wyżej to nowe Pokolenie :D już nie JP na 100%

też chciałbym mieć znów 15 lat :D beztroskie życie młodzieńca ah 263a
ZlMNA
ZlMNA
  12 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też chciałbym mieć znów 15 lat :D beztroskie życie młodzieńca ah

też miałeś więcej wolności niż teraz?
ModHajda
ModHajda
  13 czerwca 2013

zapraszam na pokoj sex

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.