Witam, opisze dzisiejszą sytuacje która mnie napotkała o godzinie 7:59 .. to tego w kleje obrazek ->
i jeszcze ten obrazek ->
i dlaczego mnie wywala z czatu przy takiej duzej prędkosci , Neostrada 10 MB/s , to nie jest wina kompa bo komp jest cacy :D wszystko mam zaktualizowane , nawet mam 3 przegladarki tylko ze na kazdej przegladarce mi zamula Fotka . antywirusa tez mam , nawet czysciłem rejestr programem ale nadal nic . KTOŚ COŚ MĄDREGO NAPISZE czy spam ?
lista tematów
[Czat] Dziwne to jest hehe :O strona 1 z 3
Powiem Ci, że chyba programiści coś 'psują', bo mi też fotka dzisiaj niesamowicie muli. :P Zanim się cokolwiek załaduje to mija parce chwil.
Próbuję wejść na czat i: Pobieranie danych; Łączenie z serwerem; Ponawiam: Pobieranie danych; Utracono połączenie z serwerem. Spróbuj zalogować się ponownie.
Także trzeba zaczekać aż zrestartują serwer. :D
gaillard: Powiem Ci, że chyba programiści coś 'psują', bo mi też fotka dzisiaj niesamowicie muli. :P Zanim się cokolwiek załaduje to mija parce chwil. Próbuję wejść na czat i: Pobieranie danych; Łączenie z serwerem; Ponawiam: Pobieranie danych; Utracono połączenie z serwerem. Spróbuj zalogować się ponownie. Także trzeba zaczekać aż zrestartują serwer. :D
NO I TAKA ODPOWIEDZ MNIE SATYSFAKCJONUJE :D DZIEKUJĘ :D
Krzysiu: Witam, opisze dzisiejszą sytuacje która mnie napotkała o godzinie 7:59 .. to tego w kleje obrazek ->
Mi nawet obrazka twojego nie ładuje
gaillard: Zanim się cokolwiek załaduje to mija parce chwil.
Próbuję wejść na czat i: Pobieranie danych; Łączenie z serwerem; Ponawiam: Pobieranie danych; Utracono połączenie z serwerem. Spróbuj zalogować się ponownie.
To samo i u mnie co 10 raz uda się ale i tak momentami tak przycina ze ponownie wywala także no .... jak Aga napisała ''Trzeba czekać''