Nikt się nie udziela w grupie stworzonej na temat biwaku , więc wam przypomnę . Macie tu link z terminem biwaku , http://www.fotka.pl/grupa/876182/Lipcowy_Biwak_czatowiczow/Forum/170929/Temin_Biwaku_ustalony_ . Pozdrawiam Darek .
lista tematów
[Czat] Dalsza część wątku o biwaku . strona 1 z 2
Da się, tylko raz że trzeba umieć się do tego konkretnie zabrać i włożyć w to sporo wysiłku oraz często i kasy, dwa trzeba zapraszać konkretnych ludzi, mających w danym terminie możliwości i czas. + odrobina szczęścia by wszystko zgrać ;)
Dlatego dopisałem "Choć nie zawsze ale jednak." Zgadza sie wysiłek i czas trzeba włożyć. Ale brakuje tu zainteresowania samym biwakiem. Zapał w ludziach był przez pierwsze dwa dni. Potem zapomnieli. Nikogo nikt nie zmuszał. Daliśmy "wolność" wyboru co do terminu aby dopasować go tak by każdy mógł przyjechać. Ile propozycji dostaliśmy? Praktycznie zero. Miejsce było ustalone tak aby każdy nie miał za daleko lub każdy miał podobny dystans do miejsca spotkania. Cóż widzę że to by było na tyle ;D
i'm out
Brakuje zainteresowania jakimkolwiek zlotem... z racji doświadczeń z lat poprzednich.. Większość teraz aktywnych ludzi zapewne ma za sobą już kilka zlotów i pamięta, że zawsze było coś nie tak... Chęci na poznawanie nowych ludzi z fotki też przemijają (boom na zajawkę tym portalem dawno minął). A nowe twarze? To jednostki, których i tak mamusie nie wypuszczą na taki wyjazd mimo 18ki albo zwyczajnie nie mają na to kasy. A zloty o jakich się teraz słyszy, to garstka osób która poznała się już lata temu i dołączają do nich ewentualnie znajomi z życia codziennego. I sam osobiście też raczej tylko na takie "zloty" się wybiorę z powodów powyższych..
Shaitan: Większość teraz aktywnych ludzi zapewne ma za sobą już kilka zlotów i pamięta, że zawsze było coś nie tak
Dokładnie tak mam więcej złych niż dobrych doświadczeń ze zlotów i mam pewne obawy że może własnie znów się przydarzyć to co zwykle się kroiło..
Chociaż oczywiśćie jestem za tym aby to znów powróciło do zwyczajów jak za dawnych lat :) gdzie Ludzie poznawali się i zbierali na zlotach oczywiście ci którzy na prawdę traktują je poważniej niż reszta
"Noł lajf center"?
I będzie za pewnie brakować. Nasza kochana "gimbaza" która nie owocnie dorasta w dzisiejszych czasach nie pozna już tego "smaku" bo mało kto już dzisiaj ingeruje w takie ala imprezy :3
i'm out
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15410629,zlot_i_biwak_hyde
Na hyde tez chcą zrobic zlot, moze zaprosicie ich do siebie? ;Dxd
Na hyde tez chcą zrobic zlot, moze zaprosicie ich do siebie? ;Dxd