BanowanieModeracji
BanowanieModeracji
  1 maja 2013 (pierwszy post)

Jako że mamy wolne i może czekają was stresujące spotkania z dalszą rodziną - postuję klasyczny poradnik: Każdy wie, że dobrzy ludzie cenią sobie kooperacje z rodziną. Trzeba dbać o kontakty z nimi, a jak jest się zaproszonym na jakieś spotkanie to pokazywać charakterność i eksponować męskie życie. PRZYWITANIE - Wchodzimy do mieszkania. Jak dobrze się przywitać? Podajesz zdecydowanie rękę każdemu, ewentualnie drugą reke położyć na ramieniu i poklepać. Patrz się prosto w oczy osobie z którą sie witasz. Możesz też powiedzieć "Szacuneczek" albo "No witam, witam, szacuneczek". Pokażesz w ten sposób szacunek. SIEDZENIE PRZY STOLE - Zaczynamy jeść i dyskutować. Tutaj pokazujesz czy jesteś facetem czy pipką. Prawdziwy facet interesuje się furami i sportem. Wymieniasz poglądy, podkreślasz swoje racje głośnym szalonym głosem, żeby seniorzy wiedzieli z kim mają do czynienia. Musisz przy tym jednak pamiętać, że musisz być kulturalny, bo to twoja rodzina. Więc jesli z kimś się nie zgadzasz to mówisz "Nie zgadzam się tobą chłopaczyno - wg mnie on jest teraz w formie". W skrócie bez obrażania i rzucania mięsem. PYTANIA O DUPY - Wiadomo, że przy charakternym stole zawsze padają pytania o to czy masz laske i ruchasz. Masz edukować rodzinkę i powiedziec że na stałe nikogo nie szukasz i kobiety służą tylko do ruchania. W ten sposób zyskasz szacunek w oczach facetów a kobiety odbiorą cię jako twardego samca alfa. Jeśli będą ci podsuwać konkretne kandydatki to udajesz, że już je ruchałeś np "Chłopaczyno, a ta Kaśka z osiedla chyba jest sama?" "Wiem mamo ale już ją ruchałem i nie goli pipki". No coś w tym stylu. ŻYCIOWE ANEGDOTKI - Pokaż że nie jesteś pizdą tylko mentalnym obieżyświatem i na różne przygody jesteś otwarty. Opowiadaj swoje szalone historie, podkreślaj swoje bohaterstwo i zawsze staraj się pokazać że byłeś górą. Jak spotkasz jakiegoś lamusa na takim spotkanku, to spytaj o jego historie, żeby go ośmieszyć. DUPY NA SPOTKANIACH RODZINNYCH - Wiadomo, że zawsze możesz spotkać jakąś daleką kuzynkę na spotkaniu. Broń boże nie pytaj jej jak studia, albo czy zaliczyła ostatnią klasówke - bardziej zdecydowane pytania np "Co tam cipcia".

gaillard
gaillard
  1 maja 2013
:rotfl:
Dzięki za radę. Teraz przebrnę przez moje życie bezproblemowo. :D
A coś dla pań?
praksyda
praksyda
  1 maja 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

nie ma jak kopiowanie z innego źródła na forum fotkowe;D

BanowanieModeracji
BanowanieModeracji
  1 maja 2013

pokaz te zrodlo

praksyda
praksyda
  1 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz te zrodlo

http://m-forum.pl/jak-zachowac-sie-na-spotkaniach-rodzinnych-t75173.html
gaillard
gaillard
  1 maja 2013

Och, praksia. Nie mogłaś udawać, że tego nie widzisz i rozwinąć dyskusję? Ten dział i tak umiera. :and:

Shaitan
Shaitan
  1 maja 2013
praksyda
praksyda: nie ma jak kopiowanie z innego źródła na forum fotkowe;D

Wiesz, mało kto umie szperać w google, w większości przypadków ludzie wierzą, że taki temat/post jest w 100% przemyśleniami osoby piszącej go tutaj (czy gdzieś indziej)... Ile to już razy widziałem wielkie pochwały za mądre rady itp :and:

gaillard
gaillard: Och, praksia. Nie mogłaś udawać, że tego nie widzisz i rozwinąć dyskusję? Ten dział i tak umiera.

A który dział na tym forum NIE UMIERA? :and:
gaillard
gaillard
  1 maja 2013
Shaitan
Shaitan: A który dział na tym forum NIE UMIERA?

Moda i Uroda jeszcze dobrze daje. :rotfl:
A czat o dziwo jak miał się dobrze, to tak jest do tej pory (pomimo tak dużych zmian jak na forum). :ninja:

//tak się zastanawiam.. zamknąć czy nie zamknąć ten temat :myśli: .
Shaitan
Shaitan
  1 maja 2013
gaillard
gaillard: Moda i Uroda jeszcze dobrze daje.

A nie zaglądam tam :D

gaillard
gaillard: A czat o dziwo jak miał się dobrze, to tak jest do tej pory (pomimo tak dużych zmian jak na forum).

Można by rzec, że jest do d. ale stabilnie :ziober2:

gaillard
gaillard: //tak się zastanawiam.. zamknąć czy nie zamknąć ten temat :myśli: .

Zamknij a sama załóż jakiś konkretny xD
gaillard
gaillard
  1 maja 2013
Shaitan
Shaitan: A nie zaglądam tam :D

Ja czasami robię spacerek po całym forum, ale tak ogólnie to całe forumowanie jest be. :ninja:
Shaitan
Shaitan: Można by rzec, że jest do d. ale stabilnie

Zatem stabilizacja kluczem do sukcesu. :ziober2:
Shaitan
Shaitan: Zamknij a sama załóż jakiś konkretny xD

Ej, ja rasowy czatowicz, co Ty mi tu wyskakujesz z tematami na forum.. :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  1 maja 2013
gaillard
gaillard: Zatem stabilizacja kluczem do sukcesu.

Otóż to :D

gaillard
gaillard: Ej, ja rasowy czatowicz, co Ty mi tu wyskakujesz z tematami na forum..

No czasem jakaś odmiana jest potrzebna hahahah :D
gaillard
gaillard
  1 maja 2013
Shaitan
Shaitan: No czasem jakaś odmiana jest potrzebna hahahah :D

Never ever!
To prawie jak zdrada. :rotfl:
//Szituś skasuj sobie tego linka z podpisu - już zabrali nam gify. :and:
Shaitan
Shaitan
  1 maja 2013
gaillard
gaillard: Never ever! To prawie jak zdrada.

Ahahahah, i tak nas zdradziłaś, bo teraz na forumciu banujesz xDDD

gaillard
gaillard: //Szituś skasuj sobie tego linka z podpisu - już zabrali nam gify.

Tja zauważyłem wczoraj, pisałem w temacie o tym.. a nie chciało mi się w opcje wchodzić. Idę ustawię coś lepszego xD
Niereformowalny
Niereformowalny
  1 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: . SIEDZENIE PRZY STOLE

Ty widziałeś kiedykolwiek stół żeby takowe porady wklejać :ziober2: ?
gaillard
gaillard
  1 maja 2013
Shaitan
Shaitan: Ahahahah, i tak nas zdradziłaś, bo teraz na forumciu banujesz xDDD

N I E P R A W D A!
Weź, obrażasz mnie i ranisz moje delikatne serduszko w tym momencie. :rotfl:
Shaitan
Shaitan: Tja zauważyłem wczoraj, pisałem w temacie o tym.. a nie chciało mi się w opcje wchodzić.

Zrobili tak samo jak kiedyś z avatarami. :and:
można było przewidzieć, że taki to będzie koniec.. :D
Shaitan
Shaitan: Idę ustawię coś lepszego xD

Hahahahahaha, no weeeeeeeeeź. :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.