Jako że mamy wolne i może czekają was stresujące spotkania z dalszą rodziną - postuję klasyczny poradnik: Każdy wie, że dobrzy ludzie cenią sobie kooperacje z rodziną. Trzeba dbać o kontakty z nimi, a jak jest się zaproszonym na jakieś spotkanie to pokazywać charakterność i eksponować męskie życie. PRZYWITANIE - Wchodzimy do mieszkania. Jak dobrze się przywitać? Podajesz zdecydowanie rękę każdemu, ewentualnie drugą reke położyć na ramieniu i poklepać. Patrz się prosto w oczy osobie z którą sie witasz. Możesz też powiedzieć "Szacuneczek" albo "No witam, witam, szacuneczek". Pokażesz w ten sposób szacunek. SIEDZENIE PRZY STOLE - Zaczynamy jeść i dyskutować. Tutaj pokazujesz czy jesteś facetem czy pipką. Prawdziwy facet interesuje się furami i sportem. Wymieniasz poglądy, podkreślasz swoje racje głośnym szalonym głosem, żeby seniorzy wiedzieli z kim mają do czynienia. Musisz przy tym jednak pamiętać, że musisz być kulturalny, bo to twoja rodzina. Więc jesli z kimś się nie zgadzasz to mówisz "Nie zgadzam się tobą chłopaczyno - wg mnie on jest teraz w formie". W skrócie bez obrażania i rzucania mięsem. PYTANIA O DUPY - Wiadomo, że przy charakternym stole zawsze padają pytania o to czy masz laske i ruchasz. Masz edukować rodzinkę i powiedziec że na stałe nikogo nie szukasz i kobiety służą tylko do ruchania. W ten sposób zyskasz szacunek w oczach facetów a kobiety odbiorą cię jako twardego samca alfa. Jeśli będą ci podsuwać konkretne kandydatki to udajesz, że już je ruchałeś np "Chłopaczyno, a ta Kaśka z osiedla chyba jest sama?" "Wiem mamo ale już ją ruchałem i nie goli pipki". No coś w tym stylu. ŻYCIOWE ANEGDOTKI - Pokaż że nie jesteś pizdą tylko mentalnym obieżyświatem i na różne przygody jesteś otwarty. Opowiadaj swoje szalone historie, podkreślaj swoje bohaterstwo i zawsze staraj się pokazać że byłeś górą. Jak spotkasz jakiegoś lamusa na takim spotkanku, to spytaj o jego historie, żeby go ośmieszyć. DUPY NA SPOTKANIACH RODZINNYCH - Wiadomo, że zawsze możesz spotkać jakąś daleką kuzynkę na spotkaniu. Broń boże nie pytaj jej jak studia, albo czy zaliczyła ostatnią klasówke - bardziej zdecydowane pytania np "Co tam cipcia".
lista tematów
[Czat] jak sie zachowywac strona 1 z 2
Wiesz, mało kto umie szperać w google, w większości przypadków ludzie wierzą, że taki temat/post jest w 100% przemyśleniami osoby piszącej go tutaj (czy gdzieś indziej)... Ile to już razy widziałem wielkie pochwały za mądre rady itp
gaillard: Och, praksia. Nie mogłaś udawać, że tego nie widzisz i rozwinąć dyskusję? Ten dział i tak umiera.
A który dział na tym forum NIE UMIERA?
A nie zaglądam tam :D
gaillard: A czat o dziwo jak miał się dobrze, to tak jest do tej pory (pomimo tak dużych zmian jak na forum).
Można by rzec, że jest do d. ale stabilnie
Zamknij a sama załóż jakiś konkretny xD
Ja czasami robię spacerek po całym forum, ale tak ogólnie to całe forumowanie jest be.
Zatem stabilizacja kluczem do sukcesu.
Ej, ja rasowy czatowicz, co Ty mi tu wyskakujesz z tematami na forum..
Ahahahah, i tak nas zdradziłaś, bo teraz na forumciu banujesz xDDD
Tja zauważyłem wczoraj, pisałem w temacie o tym.. a nie chciało mi się w opcje wchodzić. Idę ustawię coś lepszego xD