po ostatnich zmianach na czacie, nie mogę prowadzic prywatnych rozmów. klikam na użytkownika i na dole ekranu wyświetla sie pusty biały pasek i nic więcej, może ktoś jeszcze ma taki problem, albo miał i potrafi coś doradzic. z góry dziękuję
lista tematów
[Czat] problem z romowami na priv strona 1 z 2
Robson1410: po ostatnich zmianach na czacie, nie mogę prowadzic prywatnych rozmów. klikam na użytkownika i na dole ekranu wyświetla sie pusty biały pasek i nic więcej, może ktoś jeszcze ma taki problem, albo miał i potrafi coś doradzic. z góry dziękuję
Zauważyłem że nie tylko ty masz ten problem ale i też inni się skarżyli na czacie że nie mogą prowadzić rozmów priv.
Na szczęście mi działa prawidłowo
A pewnie sama taką masz
Robson1410: na tym dolnym białym pasku to chyba powinno widziec się użytkowników, z którymi chce sie rozmawaic?
Dokładnie powinieneś mieć w lewym dolnym rogu nick z osobą która priv masz a widać ze ktoś jest tylko nie widać to ogólny problem widocznie No najlepiej zgłaszać to od razu
spróbujcie na innej przeglądarce,raczej na 90% to będzie cos z przeglądarką
i jeszcze to zazncz w ustawieniach czat ,może akurat.
Dla pewności możesz sprawdzic,czy masz tą wersje czatu na przegladarce.
komenda /info,ale raczej to nie będzie to ,tak bys chyba nie mógł w ogóle pisać,ale sprawdzic mozesz.
Czat version: 1.7.259 r.418 System version: WIN 11.6.602 System files: core.js, ga.js, jquery.1365686676.js, f.1366272715.js, swfobj.0.js, underbackbone.0.js, FotkaChat.1366292281.js, xgemius.js,