xStartAgainx
xStartAgainx
  6 kwietnia 2013 (pierwszy post)

Witam, gdy chodzę na czat nie mogę nic na pisać, po chwili wyskakuje mi, że utraciłem połączenie z serwerem, co robić?

Mlody
Mlody
  6 kwietnia 2013

Nie wchodź na czat :(

xStartAgainx
xStartAgainx
  6 kwietnia 2013

n/c

Johnson
Johnson
  6 kwietnia 2013

Sprawdz czy masz aktualnego flash playera, jezeli nie to sciagnij najnowsza wersje na stronie producenta.

Arwena27
Arwena27
  6 kwietnia 2013

spróbuj wejść na pokój z liczą osób poniżej 100. Mnie też czasem rozłącza jak mam słabe połączenie ;)

xStartAgainx
xStartAgainx
  6 kwietnia 2013

Tak zrobię, dzięki! :)

Mandarino
Mandarino
  6 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: spróbuj wejść na pokój z liczą osób poniżej 100. Mnie też czasem rozłącza jak mam słabe połączenie ;)

a czy to cos pomaga ze mniej ludzi w pokoju ? d83dde09
Arwena27
Arwena27
  6 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a czy to cos pomaga ze mniej ludzi w pokoju ?

tak ;D jak jestem u siebie na wsi to tylko na czat mogę wejść na pokój z małą liczbą osób po za tym transfer najlepszy jest wieczorem rano i w południe nie idzie wejść ;)
Mandarino
Mandarino
  6 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: transfer najlepszy jest wieczorem

No chyba własnie wieczorem nie ;o bo wtedy większość ludzi jest po pracy,szkole i ma wolny czas d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ;D jak jestem u siebie na wsi to tylko na czat mogę wejść na pokój

Widać uroki mieszkania na wsi to plusy same d83dde1c
Arwena27
Arwena27
  6 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o chyba własnie wieczorem nie ;o bo wtedy większość ludzi jest po pracy,szkole i ma wolny czas

Nie zrozumiałeś mnie d83dde13 chodziło o szybkość przesyłania danych ( więcej przesyłanych bitów na sekundę )
Bianka
Bianka
  6 kwietnia 2013
Mlody
Mlody: Nie wchodź na czat :(

hehe.. dobre :D nie pamiętam jak to jest nie siedzieć na czacie :x
kwaseksmok
kwaseksmok
  6 kwietnia 2013

Bo bianka jest zawsze na czacie :D

Bianka
Bianka
  7 kwietnia 2013

Bo jak mnie nie ma to tęsknicie a ja o Was dbam:D

xStartAgainx
xStartAgainx
  7 kwietnia 2013

Chyba to jednak wina słabego transferu :)

czemutak
czemutak
  10 kwietnia 2013

myślę, że to nie problem ze słabym transferem. też nie mogę zalogować się na czacik. założyłam nowe konto i z niego mogę pisać normalnie :) więc nie wiem co jest grane :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.