czy ona gdzieś jest , bo juz wątpie na 100 chłopaków 95 zależy tylko na dupie
lista tematów
[Czat] czemu przestajemy wierzyc w milośc ? strona 1 z 3
Na 100 kobiet 95 zależy na kasie. I proszę, jest równowaga.
A tak poważniej, jak macie takie drastyczne podejście do sprawy i szukacie "miłości" na siłę, to nie dziwne że nie trafiacie na nikogo konkretnego i nie rozwijają się między wami żadne uczucia.
Właśnie.. Tak mi się skojarzyła pewna moja znajoma, jest z chłopakiem już kilka lat.. I średnio co 3 tygodnie na facebooku ze sobą zrywają i po dwóch dniach wracają do siebie.. I kurde, za każdym razem odbywam ze sobą taką wewnętrzną walkę, żeby jej nie napisać dosadnie co o niej myślę
Shaitan: Właśnie.. Tak mi się skojarzyła pewna moja znajoma, jest z chłopakiem już kilka lat.. I średnio co 3 tygodnie na facebooku ze sobą zrywają i
hahahaha...prosze Cie...
lepiej nie,niech żyje w swoim świecie..ja czasem też mam ochote coś powiedzieć, napisać...ale lepiej sie czasem w jęzor ugryźć.
p.s ale oni serio są razem ,czy tylko na TwarzBuku?
praksyda: lepiej nie,niech żyje w swoim świecie..ja czasem też mam ochote coś powiedzieć, napisać...ale lepiej sie czasem w jęzor ugryźć.
Oczywko, no ale czasem już się po prostu nie da... Ewentualnie wywalić ze znajomych by na to nie patrzeć, ale to też trochę debilne posunięcie.
Serio są razem...
taa..i musza ogłaszać całemu światu na fejsie ,ze mają kryzys w zwiazku :X
Shaitan: Ewentualnie wywalić ze znajomych by na to nie patrzeć, ale to też trochę debilne posunięcie.
własnie dlatego nie mam fejsa,już mi sie nie chciało czytac żali,albo całego rozkładu dnia znajomych na jakiś smiesznych tablicach postach etc..
np-jestem w związku,robie pranie,jade do miasta,kupiłam sobie nowe buty...nie,nie to nie dla mnie.