Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  28 marca 2013 (pierwszy post)

Czy tylko mi po 5-10 minut zawiesza się czat, nie widzę co kto napisał na main-ie, na priv. Muszę co chwila odświeżać. Tak więc czy ktoś ma to samo?
Kiedy to w końcu naprawicie ?:D

Cacek
Cacek
  28 marca 2013

MAM TO SAMO, UBOLEWAM :(

Shaitan
Shaitan
  28 marca 2013

Też tak czasem mam. I szczerze to nie wiem już czy wina leży po stronie serwera czy naszych badziewnych łącz internetowych :D

praksyda
praksyda
  28 marca 2013
Shaitan
Shaitan: I szczerze to nie wiem już czy wina leży po stronie serwera czy naszych badziewnych łącz internetowych :D
tu chyba raczej wina nie jest naszych "internetów",juz mi z 5 osób pisało,"co jest z czatem?"
chwilowe to pewnie,jak zawsze przy remontach czatu ;D
Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  28 marca 2013
praksyda
praksyda: tu chyba raczej wina nie jest naszych "internetów",juz mi z 5 osób pisało,"co jest z czatem?" chwilowe to pewnie,jak zawsze przy remontach czatu ;D

mam tak od dwóch dni, ile remonty na fotce trwają? Mam nadzieję, że nie 5 msc jak u moich sąsiadów -.-
praksyda
praksyda
  28 marca 2013
Kingusia
Kingusia: mam tak od dwóch dni, ile remonty na fotce trwają?

no w sumie psują od tygodnia.. ale co oni tam kombinują to nie wiem,mam nadzieje,że szybko wszystko wróci do normy.
Kingusia
Kingusia: Mam nadzieję, że nie 5 msc jak u moich sąsiadów -.-

haha:rotfl:
Shaitan
Shaitan
  28 marca 2013
Kingusia
Kingusia: mam tak od dwóch dni, ile remonty na fotce trwają? Mam nadzieję, że nie 5 msc jak u moich sąsiadów -.-

Hahah, nie no tak tragicznie chyba nie będzie :ziober2:
Cukierkowa
Cukierkowa
  28 marca 2013
Shaitan
Shaitan: Też tak czasem mam. I szczerze to nie wiem już czy wina leży po stronie serwera czy naszych badziewnych łącz internetowych :D

no raczej nie ;D bo zwiekszyłam predkość (czy cs tam sie zwieksza xD ) i o dziwo zaczał mi wieszać ;C
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 16
StyX
  28 marca 2013

heja
wpisz w oknie głównym /info , powinna Ci się wtedy wyświetlić aktualna wersja czata która znajduje się w Twojej przeglądarce.
Sprawdź czy masz takie same info jak ja w swoim opisie: http://www.fotka.pl/profil/StyX/opisy

To jest test

Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  28 marca 2013

Sprawdziłam i mam tak jak Ty-co to oznacza, jeśli problemy mam podobne jak inni?

Shaitan
Shaitan
  28 marca 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Sprawdziłam i mam tak jak Ty-co to oznacza, jeśli problemy mam podobne jak inni?

j.w. :woot:
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 16
StyX
  28 marca 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Sprawdziłam i mam tak jak Ty-co to oznacza, jeśli problemy mam podobne jak inni?

te wersje plików są od paru minut, więc nie bym byl taki pewien ze problem nadal wystepuje

To jest test

Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  28 marca 2013

Problem istniał co najmniej od wczoraj, więc ważne, że wreszcie jest rozwiązany.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  28 marca 2013

2013 < nie umienie zyc bez czata xD

Johnson
Johnson
  28 marca 2013
:and: czat kaput. ;/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.