dlaczego wywala mnie z czatu ? jestem 5 sekund i nagle bach utracono płaczenie z serwerem :O juz tak jest od dwóch dni :O im wiecej ludzi to wywala? :O
lista tematów
[Czat] Kur..de. :D strona 4 z 6
Tak praksyda, bo słowa i nicki w necie to tylko sztuczne postacie piszące sztuczne treści, nie przesadzaj z tym dystansem, po drugiej stronie też są ludzie, ja przynajmniej botem nie jestem ;)
Samczysko: Tak praksyda, bo słowa i nicki w necie to tylko sztuczne postacie piszące sztuczne treści, nie przesadzaj z tym dystansem
wole dmuchać na zimne...;D
dlatego trzeba liczyc sie z każdym,pewnie ze to są ludzie nie traktuje wszystkich jak powietrze,
każdy zasługuje na minimum uwagi
przecież rozmawiamy teraz ...ale lepiej nie przwiązywać sie do ludzi ,których i tak sie nigdy nie pozna;D
w sumie to mi o to chodziło ;D
nie chodzi mi o zloty na,których sie widzą kilka godzin i już są "przyjaciółmi"
na to potrzeba lat, czasu.
Różni ludzie, różne podejście do osób stąd.
Jednych lubię bardziej, jednych mniej, innych najchętniej bym skopał. Nie dystansuję się w 100% bo z doświadczenia już wiem, a siedzę na fotce od 7 lat, że można tu znaleźć wartościowych ludzi z którymi warto mieć realne kontakty. Nie wszyscy to półmózgi a przecież ludzie tutaj to te same osoby jakie spotykamy na ulicy, w pracy itd.