lista tematów
[Czat] Kur..de. :D strona 4 z 6
dlaczego wywala mnie z czatu ? jestem 5 sekund i nagle bach utracono płaczenie z serwerem :O juz tak jest od dwóch dni :O im wiecej ludzi to wywala? :O
Tak praksyda, bo słowa i nicki w necie to tylko sztuczne postacie piszące sztuczne treści, nie przesadzaj z tym dystansem, po drugiej stronie też są ludzie, ja przynajmniej botem nie jestem ;)
Samczysko: Tak praksyda, bo słowa i nicki w necie to tylko sztuczne postacie piszące sztuczne treści, nie przesadzaj z tym dystansem
wole dmuchać na zimne...;D
dlatego trzeba liczyc sie z każdym,pewnie ze to są ludzie nie traktuje wszystkich jak powietrze,
każdy zasługuje na minimum uwagi
przecież rozmawiamy teraz ...ale lepiej nie przwiązywać sie do ludzi ,których i tak sie nigdy nie pozna;D
w sumie to mi o to chodziło ;D
nie chodzi mi o zloty na,których sie widzą kilka godzin i już są "przyjaciółmi"
na to potrzeba lat, czasu.
na to potrzeba lat, czasu.
Różni ludzie, różne podejście do osób stąd.
Jednych lubię bardziej, jednych mniej, innych najchętniej bym skopał. Nie dystansuję się w 100% bo z doświadczenia już wiem, a siedzę na fotce od 7 lat, że można tu znaleźć wartościowych ludzi z którymi warto mieć realne kontakty. Nie wszyscy to półmózgi a przecież ludzie tutaj to te same osoby jakie spotykamy na ulicy, w pracy itd.
Jednych lubię bardziej, jednych mniej, innych najchętniej bym skopał. Nie dystansuję się w 100% bo z doświadczenia już wiem, a siedzę na fotce od 7 lat, że można tu znaleźć wartościowych ludzi z którymi warto mieć realne kontakty. Nie wszyscy to półmózgi a przecież ludzie tutaj to te same osoby jakie spotykamy na ulicy, w pracy itd.