bo mi jak wchodze to wykakuje utracono połonczenie z czatem
lista tematów
[Czat] czy wam też się wyświetla jak wchodzićie w czt utracono połonczenie z serwerem
Zalezy, albo net Ci w tym momencie zaszwankowal albo po prostu wina portalu badz programisci cos kreca. Spokojnie, wszyscy tak maja czasem.
Przeglądarka internetowa – program komputerowy służący do pobierania i wyświetlania stron internetowych udostępnianych przez serwery WWW, a także odtwarzania plików multimedialnych, często przy użyciu dodatkowych rozszerzeń, zwanych wtyczkami. w gre wchodza oczywiscie Internet Explorer,Google Chrome ,Mozilla Firefox ,Safari ,Opera proszę myślę ze wyjaśniłem ;)
wyczytałem w tajnych info zmiana nicku pomaga - bo wisiał za długa i przechodzi po paru dniach ale to info wiec nie potwierdzone
nooo...i o to chodzilo:) w kazdym badz razie ja korzystam z Chrome i z Firefoxa i na tym i na tym tnie dosc czesto. Wgl to, troche ten czat ostatnio na serio zaczal wariowac:).
Konto usunięte: Chcialbys nie?:D
Jak na razie z tego co widze to wszyscy normalnie siedza, pisza na czacie, tylko Cb co minute wywala:) wiec nie padnie, jedynie tracisz wstep na czat...TUTAJ SIEDZ:D
az tak bardzo to nie , noo nie wiem co jest widze mase ludzi gdzie licznik wskazuje 20 ;o ;D
u was podbijam tylko statystyki ciesz sie