No elo xD
Ósmy dzień marca był,ale się zmył dzisiaj to my jesteśmy "na topie"
Więc Pnowie i moi bracia oraz dalsza rodzino,wszystkiego dobrego
q1: Panowie co chcielibyście dostać od swoich dziewczyn,żon,koleżanek:D
q2:Dziewczyny co byście były wstanie zrobić dla swojego faceta,ew co byście zrobiły by "wyrwać" go:D
no i to chyba na tyle :3 pozdro ze świata wygrywu
lista tematów
[Czat] dzień mężczyzn :3 strona 1 z 3
dobra, czemu wy macie 3 razy w roku święta?
"10 marca - Dzień Mężczyzn"
"Dzień Chłopaka – święto obchodzone 30 września przez nastolatków w Polsce, popularne wśród uczniów i studentów."
"1 czerwiec-dzien dziecka"
Jak juz macie,to"swięto",to najlepszego
Generalnie to oficjalne jest 10 marca (w Polsce),coś takiego jak dzień chłopca fakt faktem obchodziło się w gimbazjum xd a dlaczeo mamy dwa/3?:D bo jesteśmy lepsi
Więcej wyrozumiałości, by w końcu zrozumiała że:
Piwo ma podawać tylko zimne!
Obiad ma być gotowy 5 min. przed moim przebyciem ( sama ma już na czuja wiedzieć, kiedy jej Pan do domu wróci :3 )
Fotel podgrzany (może być przez jej zasiedzenie), pilot do dłoni podany :>
Na czas np.meczu: może iść, a nawet wskazane by z domu wybyła, wcześniej nie zapominając o przekąskach nie tylko dla mnie, ale dla pozostałych samców z którymi to będę darł ryja pacząc na ekscytujący mecz naszej żałosnej reprezentacji
By pamiętała że mam zobowiązania nie tylko wobec niej (tzn. takowych nie mam, ale ściema musi być, by myślała jak jest dla mnie ważna ) ale także jako samiec, muszę regularnie znaczyć teren (odwiedzać cluby Go-Go, puby itp)
Ma pamiętać o tym, że wracając z ciężkiej harówy jaką jest wyżej wymieniony obchód rejonu, potrzebuję spokoju, najlepiej - niech wybędzie z domu, jak zadzwonię wyspany, tzn w potrzebie by przyniosłą tabse na ból czerepu, sam zadzwonię (tak,jestę mistrzem w wszelakich nowościach technicznych),umiem zrobić klik w przycisk SOS pod którym to jest ustawiony jej nr. tel. ^^
Źle się czuję, to na chwile obecną tyle
Ja nie pederasta O.o Jak już, to najlepsiej mię :3 Dzia Madź