aaDarek
aaDarek
  8 marca 2013 (pierwszy post)

Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy . Miejsce i czas jeszcze nie określony , w zależności ilu będzie chętnych . z pozdrowieniami aaDarek , drOctopus i BezczelnyZNatury .

BezczelnyZNatury
BezczelnyZNatury
  8 marca 2013

kazdy w własnym zakresie i co kto chce to bedzie pić o to moja wypowiedz jako 3-go organizatora :D

Cukierkowa
Cukierkowa
  8 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No dobra, będzie alkohol w stosunkowo dobrej dawce.;-)

ta 'stosunkowo dobra dawka' brzmi dwuznacznie :D :rotfl:
Johnson
Johnson
  8 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezioro to nasz potencjalny cel, aby było dużo miejsca do swobodnego spotkania pod namiotami i mile spędzonego czasu

You know what I mean broooooooooo!!! :P
praksyda
praksyda
  8 marca 2013
aaDarek
aaDarek: Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy

oho młodzież kombinuje party lesne;p
Bawcie sie tak,żebyście wrócili w tyle samo osób ,co wyjechaliście ;D
drOctopus
drOctopus
  8 marca 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: drOctopus: No dobra, będzie alkohol w stosunkowo dobrej dawce.;-)ta 'stosunkowo dobra dawka' brzmi dwuznacznie :D

czyli będzie pod dostatkiem alkoholu, ale to wszystko jeszcze się określi z biegiem czasi.;-)
drOctopus
drOctopus
  8 marca 2013
praksyda
praksyda: aaDarek: Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy oho młodzież kombinuje party lesne;p Bawcie sie tak,żebyście wrócili w tyle samo osób ,co wyjechaliście ;D

Madziu ale my będziemy bawić się doskonale, party hard wszyscy wrócą.;-)
TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  8 marca 2013

bawmy sie!!! ;D i koniec ;D

:lol2:i'm out:crylol:
Cukierkowa
Cukierkowa
  8 marca 2013
praksyda
praksyda: oho młodzież kombinuje party lesne;p Bawcie sie tak,żebyście wrócili w tyle samo osób ,co wyjechaliście ;D

Madzia jedz też :D zostaniesz opiekunką :D

BTW, mam ukończony kurs opiekuna kolonijnego (w razie jakby coś) :D :rotfl:
drOctopus
drOctopus
  8 marca 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: praksyda: oho młodzież kombinuje party lesne;p Bawcie sie tak,żebyście wrócili w tyle samo osób ,co wyjechaliście ;DMadzia jedz też :D zostaniesz opiekunką :DBTW, mam ukończony kurs opiekuna kolonijnego (w razie jakby coś) :D

Damy radę, musimy dać radę, a Madzia ma jechać, bo inaczej będzie foch od każdego uczestnika.;-)
TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  8 marca 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: BTW, mam ukończony kurs opiekuna kolonijnego (w razie jakby coś) :D

będziesz nas za rączki prowadzić? ;D
:lol2:i'm out:crylol:
Shaitan
Shaitan
  8 marca 2013

Biwak? Zapraszam na mazury. Ale tylko osoby pełnoletnie, i kobiet ma być najwięcej :ziober2:

Cukierkowa
Cukierkowa
  8 marca 2013
Shaitan
Shaitan: Zapraszam na mazury.

Jestem za :zakochany:
TobiXywa
TobiXywa: będziesz nas za rączki prowadzić? ;D

taaa, jak przesadzicie z alkoholem :D
aaDarek
aaDarek
  8 marca 2013

Boguś tylko osoby pełnoletnie , a w ciągu tygodnia ogarniemy miejscówkę ;)

drOctopus
drOctopus
  8 marca 2013
Shaitan
Shaitan: Biwak? Zapraszam na mazury. Ale tylko osoby pełnoletnie, i kobiet ma być najwięcej

Środek Polski nam najbardziej pasuje, bo chcemy by każdy z uczestników miał mniej więcej po równą odległość do pokonania.;-)
praksyda
praksyda
  8 marca 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: Madzia jedz też :D zostaniesz opiekunką :D

taa,bede was plnowac ,każdy dostanie GPS-A jak sie ktos oddali o 20 metrów od namiotu będzie raził prądem;D
Konto usunięte
Konto usunięte: a Madzia ma jechać, bo inaczej będzie foch od każdego uczestnika.;-)

:rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.