Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy . Miejsce i czas jeszcze nie określony , w zależności ilu będzie chętnych . z pozdrowieniami aaDarek , drOctopus i BezczelnyZNatury .
[Czat] Spotkanie czatowiczów , strona 21 z 22
weźcie ogarnijcie trochę swoje emocje seksualne, to nie jest kącik seksualny, więc proszę tu pisać tylko osoby zainteresowane biwakiem, a nie niespełnione osoby seksualne, Ci którzy są zainteresowani tym, to nic się nie dowiedzą co do biwaku który jest z Ślesinie, jeszcze tylko datę trzeba wystawić i wszystko gra.;-) Dziękuję, myślę że osoby o potencjalnym IQ seksu zrozumieją o co chodzi w tym wątki.;-)
Jak wy się tak spinacie o temat to ja podziękuję za taki zlot bo już widzę że będzie drętwa padaka ;]
Samczysko to jest wątek o biwaku , ja napisałem miejsce gdzie to by miało się odbyć to ten kto teraz wejdzie nie będzie wiedział co i jak , bo oni spamowali tematami dalekimi o który się rozbiega ;)
Szkoda gadać. Do takich rzeczy to się tworzy grupę spęcjalną na fotce a nie omawia wszystko w temacie.
Jak dla mnie to jesteście cieciami, a zloty organizowane przez cieciów zawsze były ujowe ;] Nie będę zapieprzał całej Polski żeby się piwa napić bo gdyby tylko o to chodziło na zlotach to na osiedlu mam bar.
Będę chyba musiał założyć pokój na czacie o biwaku , bo tu nikt nie wie o co biega , jeden wielki spam , albo mi w tym pomożecie albo p , dziękuje za uwagę dobranoc ;)