aaDarek
aaDarek
  8 marca 2013 (pierwszy post)

Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy . Miejsce i czas jeszcze nie określony , w zależności ilu będzie chętnych . z pozdrowieniami aaDarek , drOctopus i BezczelnyZNatury .

drOctopus
drOctopus
  10 marca 2013

weźcie ogarnijcie trochę swoje emocje seksualne, to nie jest kącik seksualny, więc proszę tu pisać tylko osoby zainteresowane biwakiem, a nie niespełnione osoby seksualne, Ci którzy są zainteresowani tym, to nic się nie dowiedzą co do biwaku który jest z Ślesinie, jeszcze tylko datę trzeba wystawić i wszystko gra.;-) Dziękuję, myślę że osoby o potencjalnym IQ seksu zrozumieją o co chodzi w tym wątki.;-)

Samczysko
Samczysko
  10 marca 2013

Jak wy się tak spinacie o temat to ja podziękuję za taki zlot bo już widzę że będzie drętwa padaka ;]

aaDarek
aaDarek
  10 marca 2013

Samczysko to jest wątek o biwaku , ja napisałem miejsce gdzie to by miało się odbyć to ten kto teraz wejdzie nie będzie wiedział co i jak , bo oni spamowali tematami dalekimi o który się rozbiega ;)

Samczysko
Samczysko
  10 marca 2013

Szkoda gadać. Do takich rzeczy to się tworzy grupę spęcjalną na fotce a nie omawia wszystko w temacie.

Jak dla mnie to jesteście cieciami, a zloty organizowane przez cieciów zawsze były ujowe ;] Nie będę zapieprzał całej Polski żeby się piwa napić bo gdyby tylko o to chodziło na zlotach to na osiedlu mam bar.

praksyda
praksyda
  10 marca 2013

co za emocje.....:ninja:

Cukierkowa
Cukierkowa
  11 marca 2013

wyluzujcie troche ;D tyle w temacie ;D

aaDarek
aaDarek
  11 marca 2013

Będę chyba musiał założyć pokój na czacie o biwaku , bo tu nikt nie wie o co biega , jeden wielki spam , albo mi w tym pomożecie albo p , dziękuje za uwagę dobranoc ;)

drOctopus
drOctopus
  11 marca 2013

Pomogę Ci w tym, zj3bałem to teraz naprawię.;-) :piwo:

Samczysko
Samczysko
  11 marca 2013

Komedia...

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  11 marca 2013

pobija sie na tym biwaku xD

aaDarek
aaDarek
  11 marca 2013
http://www.fotka.pl/grupa/876182/Lipcowy_Biwak_czatowiczow/ , zapraszam zainteresowanych ;)
BezczelnyZNatury
BezczelnyZNatury
  11 marca 2013

jaka SPINA :crylol: zaraz wyjdzie ze jeden wielki "członek" wyjdzie z tego biwaku :rotfl:

ZbawcaCzatu
ZbawcaCzatu
  11 marca 2013

Wojny gangów :ninja: xDDD

OSTROsodka
OSTROsodka
  11 marca 2013

super pomysl

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  15 marca 2013

Nie chce mi się Was czytać :rotfl:
Przyjedźcie na śląsk :lol:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.