Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 6
Martin
  8 marca 2013 (pierwszy post)

Czy jest jakiś sposób, aby zablokować tych wszystkich żebraków na czacie? Tego typu wiadomości wysyłane są zwykle przez te same osoby.

ziew...

praksyda
praksyda
  8 marca 2013

Obecnie jedynym sposobem na pozbycie się spamerów,z wiadomości prywatnych jest dodanie go na czarną liste,to wtedy na priv nic nie napisze,ale to też nie zawsze się sprawdza ,bo niektórzy pisali już że nawet po dodaniu na CL i tak tam piszą.Nie ma ignorowania na nowej wersji czatu prywatnych wiadomosci a przydało by sie to też.
Wycwanili sie już ,na oknie głównym dostają bany ,to teraz na privach atakują :and:

Bianka
Bianka
  8 marca 2013
praksyda
praksyda: dodanie go na czarną liste,to wtedy na priv nic nie napisze

raz działa raz nie więc jak nie to wysyłaj mu " d83ddd2b " :DD
Shaitan
Shaitan
  8 marca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Bianka
Bianka: raz działa raz nie

To akurat też zależy od tego jak user ma ustawioną CL i czy na zwykłym pw wcześniej się z nim rozmawiało. Trochę to pogmatwane, ale cóż...
Niestety ubolewam, że nie możemy dawać banów za spam (choć nie tylko) na priv.
Johnson
Johnson
  8 marca 2013

Ja mysle ze ktos uzywa skrypt do tych spamow, bo kiedys jak tylko wszedlem na czacie to juz pw dostalem ze spamem w linku. Wiec domyslam sie ze taki skrypt jest ustawiony ze jak tylko ktos wejdzie w pokoju to juz rozsyla spam.

Bianka
Bianka
  8 marca 2013
Shaitan
Shaitan: Niestety ubolewam, że nie możemy dawać banów za spam

oj troche by tego było..
Shaitan
Shaitan
  8 marca 2013
Bianka
Bianka: oj troche by tego było..

Odpisywanie ludziom że nie możemy za to zbanować, tłumaczenie dlaczego nie możemy itp. i tak zajmuje nam więcej czasu, więc ja nie widzę problemu, roboty byłoby tyle samo a wszystkim "żyło" by się lepiej na czacie. Ale już gdzieś o tym pisałem ;)
Bianka
Bianka
  8 marca 2013

hah myślałam, że tylko ja mam taką złą reputacje a tu Dżonson :D

Shaitan
Shaitan: Odpisywanie ludziom że nie możemy za to zbanować, tłumaczenie dlaczego nie możemy itp. i tak zajmuje nam więcej czasu

co to to racja .. ale myślę, że póki user ma możliwość blokowania danego spamera poprzez wrzucanie go na cl to nasze banowanie priv'ów nie przejdzie :) Jedyne o co można się starać to banowanie lub zgłaszanie owych userów do blokady jeśli to jest już natarczywe..
Johnson
Johnson
  8 marca 2013
Bianka
Bianka: hah myślałam, że tylko ja mam taką złą reputacje a tu Dżonson :D

hahaha mi sie nabilo zanim dostalem moda :P teraz to se moga :lol:
Bianka
Bianka
  8 marca 2013
Johnson
Johnson: hahaha mi sie nabilo zanim dostalem moda :P teraz to se moga

mi własnie nie :| ale to podejrzane bo jestem grzeczna o.O
Niereformowalny
Niereformowalny
  8 marca 2013

nie ma banowania na priv bo tylko tam można cisnąć :ziober2:

praksyda
praksyda
  8 marca 2013

hahaha... :rotfl:

Bianka
Bianka
  8 marca 2013
praksyda
praksyda: hahaha...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: XDDDD padłam :D
Johnson
Johnson
  8 marca 2013

Dafuq :szok: ja i Shaitan :rotfl: hahahaha :crylol: PC na czele ekipy hahahahaha :lol:

praksyda
praksyda
  8 marca 2013

To nie moje dzieło ,ale pozwoliłam sobie opublikować ;D
Teraz to mi dadzą za to popalić ;D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.