Czy jest jakiś sposób, aby zablokować tych wszystkich żebraków na czacie? Tego typu wiadomości wysyłane są zwykle przez te same osoby.
lista tematów
[Czat] Spam na czacie strona 1 z 4
ziew...
Obecnie jedynym sposobem na pozbycie się spamerów,z wiadomości prywatnych jest dodanie go na czarną liste,to wtedy na priv nic nie napisze,ale to też nie zawsze się sprawdza ,bo niektórzy pisali już że nawet po dodaniu na CL i tak tam piszą.Nie ma ignorowania na nowej wersji czatu prywatnych wiadomosci a przydało by sie to też.
Wycwanili sie już ,na oknie głównym dostają bany ,to teraz na privach atakują
Ja mysle ze ktos uzywa skrypt do tych spamow, bo kiedys jak tylko wszedlem na czacie to juz pw dostalem ze spamem w linku. Wiec domyslam sie ze taki skrypt jest ustawiony ze jak tylko ktos wejdzie w pokoju to juz rozsyla spam.
hah myślałam, że tylko ja mam taką złą reputacje a tu Dżonson :D
Shaitan: Odpisywanie ludziom że nie możemy za to zbanować, tłumaczenie dlaczego nie możemy itp. i tak zajmuje nam więcej czasu
co to to racja .. ale myślę, że póki user ma możliwość blokowania danego spamera poprzez wrzucanie go na cl to nasze banowanie priv'ów nie przejdzie :) Jedyne o co można się starać to banowanie lub zgłaszanie owych userów do blokady jeśli to jest już natarczywe..