Podludź - user stopnia niższego, uważający, że posiada wiele wad, daje się hejtować, w pewien sposób jest mu z tym dobrze, może woli pozostać niezauważony, jeżeli chodzi o jego intelektualne podejście.
Nadludź - user uważający się za numero uno, wspaniałość, gdzie jego samo bycie, jest zaszczytem. Często lubi głęboki i niepohamowany hejt (nie mylić z czynnością prokreacyjną xD).
Łotewa, kto uważa się za kogo i dlaczego?
Jak do tego odnosi się swego rodzaju rozgraniczenie, na userów, jako potencjalnych użyszkodników, userów typu MOD, FP, FT? ;>
Człowieki - krótka teoria. :D
Jeżeli jesteś modem, to też jesteś userem i masz wybór:
uważać się za podludzia lub nadczłowieka.
Jeżeli uważasz się za podludzia, to masz dalej wybór:
Albo milczysz w ukryciu, albo się wypowiadasz.
Jeżeli milczysz, jesteś niezauważony.
Jeżeli się wypowiadasz, jesteś hejtowany.
Jeżeli jesteś hejtowany, masz wybór.
poniosą Cię emocje lub będziesz rozważny.
Jeżeli będziesz rozważny, będziesz szanowany.
Jeżeli poniosą Cię emocje, to dalej masz wybór:
wyrazisz swoje zdanie, jako płaczka lub drapieżca.
Jeżeli wyrazisz swoje zdanie, jako płaczka, zostaniesz uznany za słabego i zhejtowany. Bowiem mało kto używa teraz rozumu, ażeby przemysleć czyjąś wypowiedż.
Jeżeli wyrazisz swoje emocje, jako drapieżca, zostaniesz zauważony, wzbudzisz kontrowersje. I tu odbierany jesteś w pewien sposób jako nadludź.
I jak tu żyć, jak zasłużyć na miano podludzia z czatu, jak myśli ogarnia paradoks?
lista tematów
[Czat] Czy warto i jak być podludziem z czatu? strona 1 z 3
Podludź = czatowicz
Nadludź = hajdowicz
Ale jak tak patrzę na hajd, to obraziłabym się, gdyby ktoś nazwał mnie nadludziem.
A tak serio to śmieszy mnie ten podział wprowadzony przez niektórych hajdowiczów. :D
esquilo: Nadludź - user uważający się za numero uno, wspaniałość, gdzie jego samo bycie, jest zaszczytem. Często lubi głęboki i niepohamowany hejt (nie mylić z czynnością prokreacyjną xD).
To wszytko o mnie przecie ;p(żart)
esquilo: Jak do tego odnosi się swego rodzaju rozgraniczenie, na userów, jako potencjalnych użyszkodników, userów typu MOD, FP, FT? ;>
to po co robic jakieś poróżnienia,na czacie każdy jest userem ..czy to mod czy fp ..
dlatego każdy zasługuje na tyle samo uwagi.
Jak ostatnio czytam hyde..to jakos tam nadludzi nie widze..
może kiedyś jak zakładali normalne tematy,miały nawet po przeszło 50/100 stron,
a teraz? grupka troli opanowała hyde,zakładają codziennie jakieś tematy,(nawet sie kupy nie trzymają )
a najlepsze jest to,ze większośc z nich wchodzi na czat,wiec oznacza to tylko jedno.
Nadzludź-czat
Hyde swoje lata świetności ma juz za sobą;D
praksyda: Jak ostatnio czytam hyde..to jakos tam nadludzi nie widze..
może kiedyś jak zakładali normalne tematy,miały nawet po przeszło 50/100 stron,
a teraz? grupka troli opanowała hyde,zakładają codziennie jakieś tematy,(nawet sie kupy nie trzymają )
a najlepsze jest to,ze większośc z nich wchodzi na czat,wiec oznacza to tylko jedno.
Dlatego napisałam:
Na dobrą sprawę nie ma już co tam czytać, bo ani mądrze tam, ani śmiesznie (wspomina Rudą ).
>>powiedział forumowicz - lubię to. :D
Jak bardzo jestem teraz świadoma.Często tam jestem ostatnio. Jestem więc podludziem z czatu, który na hajdzie jest nadludziem? NIE uważam się jednak za nadludzia.Realia fotkY. Zmiany, nowe twarze i takie tam. :D
Bo właśnie chodzi o to, że w tym nie ma głębszego sensu i przesłania. Zatem nie wiem jakiego Ty eseju oczekiwałaś.
esquilo: Często tam jestem ostatnio. Jestem więc podludziem z czatu, który na hajdzie jest nadludziem? NIE uważam się jednak za nadludzia.
Widziałam właśnie.
Nie, jesteś nadal podludziem, tylko, że pchasz się tam, gdzie Cię nie chcą.
Oj Madziu :D
Człowiekami :D
Nie o to mi chodziło, żeby dzielić na kategorie. Zle sformuowałam.
Podbijam. :D
Więc kim ja jestem, skoro przychodzę z czata na forum, hajd
Kawa
Synu, Ty też. :D
Taa, kilkuminutowymi. :D
Jest, tylko nie wszystko, wszystkich ciekawi. I też fakt faktem, powtarzające sie tematy.
Temat - pytania z lekkim przekąsem. :D
Nie jestem bogiem, ażeby uświadamiać i nieść misję przesłania.
Eseje to pisze ja i nie oczekiwałam długich wypowiedzi a w ogóle, zdania ludzi z ich własnego punktu widzenia, dlatego też i Tobie dziękuję za zainteresowanie.
Obserwujesz mnie? ;ninja:
Pcham się? Nie powiedziałabym. To, że jestem tam stosunkowo nowa, nie znaczy, że istnieję tam na siłę.
Nie chcą mnie którzy? Hejterzy forumowi? I mam się bać?
Jestem osobą ciekawską, lubię wyzwania i nie ograniczam się jedynie do bycia userem czatu.
odpowiem tak jakby odpisali Ci "zacni hejterzy z hyde"
"jesteś podkobietą z czatu,niestety czat to Twoje pochodzenie.potwierdzone info",niektórzy jeszcze by dopisali "białasie"propsy czy hejt? -nauczyłam sie tego od nadludzi-tyle wygrać.
Tak, jestem i się tego nie wstydzę. :D
Im bym jeszcze dodała: AVE przyszłam z misją, aby Was nawrócić. ;mrgreen:
Zazdroszczę