Pcasso
Pcasso
  19 lutego 2013 (pierwszy post)
Bry Kochani Po długim czasie, wielu dywagacjach na różne tematy, litrach wypitej kawy, herbaty i innych trunków udało nam się w końcu dobrać i wzbogacić grono moderatorów kilkoma osobami.

Oto "szcześliwcy"
UnaCreatura
NeroManiac
BanalnieWyjatkowa
Nidbjor
Johnson
Oczy13
olunia18
Markonii

Pozdrawiamy
Moderatorzy Globalni
Jarus
Jarus
  19 lutego 2013

Powodzenia nowo wybranym. :>

Cukierkowa
Cukierkowa
  19 lutego 2013

gratulacje :D

Jarus
Jarus
  19 lutego 2013

Wybaczcie mój ironiczny ton wypowiedzi. :D

Shaitan
Shaitan
  19 lutego 2013
Jarus
Jarus: Wybaczcie mój ironiczny ton wypowiedzi. :D

Spoko, wiemy czym to jest spowodowane :ziober2:

Witamy gorąco nowych modów w gronie ;) Nie dajcie się zjeść :DD
Jarus
Jarus
  19 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Jarus: Wybaczcie mój ironiczny ton wypowiedzi. :D Spoko, wiemy czym to jest spowodowane Witamy gorąco nowych modów w gronie ;) Nie dajcie się zjeść :DD

Boguś, bo Ty jesteś wredny. Tak, ja też wiem czym jest to spowodowane, dziękuję że mi to wyjaśniłeś. :D
Shaitan
Shaitan
  19 lutego 2013
Jarus
Jarus: Boguś, bo Ty jesteś wredny

Oj przepraszam no, łap browarka na pocieszenie d83cdf7a
Jarus
Jarus
  19 lutego 2013

Dziękuję, ale nie pierwsze z lewej.
PS. Żywiec only. :zakochany:

Shaitan
Shaitan
  19 lutego 2013
Jarus
Jarus: Dziękuję, ale nie pierwsze z lewej. PS. Żywiec only.

Dostałeś to nie marudź. I tak to ty powinieneś stawiać chlanie nowicjuszom :D
Jarus
Jarus
  19 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Dostałeś to nie marudź. I tak to ty powinieneś stawiać chlanie nowicjuszom :D

Ja do nich nie należę, to pomniki dla mnie stawiają, ale należą się szczere gratulacje ode mnie. Oczywiście nie wszystkim, tylko jednej osobie z tej listy nowo wybranych. :lol:
Piwa nie daje za darmo. :D
BezczelnyZNatury
BezczelnyZNatury
  19 lutego 2013

Owocnej pracy nowym MOD , Gratulacje!! Życzę rąk pełnych roboty :calusek: Pozdrawiam :DDD

Cukierkowa
Cukierkowa
  19 lutego 2013
Jarus
Jarus: należą się szczere gratulacje ode mnie. Oczywiście nie wszystkim, tylko jednej osobie z tej listy nowo wybranych.

oj tam przesadzacie :) nie oceniaj ksiazki po okładce, moze akurat w pracy moda się sprawdzą :)
Jarus
Jarus
  19 lutego 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: oj tam przesadzacie :) nie oceniaj ksiazki po okładce, moze akurat w pracy moda się sprawdzą :)

W tym przypadku książka nie ma okładki, więc nie mam czego oceniać, a co mam oceniać, to przemilczę.
praksyda
praksyda
  19 lutego 2013

młihihi czemu mnie to nie dziwi,temat CLOSE.... to tylko w celach informacyjnych,wiec chyba nie musi być otwarty.
Co do modów nowych, to nie widzę problemu,kazdy z nas jest tak długo jak chce albo sie w tej roli sprawdzi,nie sprawdzi sie i to wylatuje,
wiec teraz nie ma co krytykować,jak jeszcze nie zaczęli porządnie pracować.
Nowym Gratuluje,cierpliwości i jeszcze raz cierpliowości o!

gaillard
gaillard
  19 lutego 2013

Wytrwałości. :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.