Witam.
Czy to tylko ja mam taki problem? Mianowicie siedząc na czacie i chcąc rozpocząć z kimś rozmowę najeżdżam na nią to całe okno czatu przesuwa się i uniemożliwia kliknięcie na dany profil. Przechodzi samo po jakimś czasie.
Problem drugi: Czasami lista osób, z którymi rozmawiam znika i np z 5 osób na liście są 2. A kiedy kliknę na rozmowę to w oknie już się pojawiają.
lista tematów
[Czat] Skaczące i znikające okno strona 1 z 2
co do 1 problemu - zgadzam się tez czasami tak mam i kilka innych osób tez się na to skarżyło. problem 2 - nie zdarzyło mi się.
U mnie też to jest z tym uciekaniem okna i też uniemozliwia kliknięcie gdy chce z kims pisać, ale po chwili już moge kliknąć.
Ja mam inny problem wczoraj 3 raz mi się zdarzyło że, wchodząc na czyjś profil miałam na pasku u góry gdzie z założenia znajduję się mój nick i awatar czyjeś dane.Byłam bardzo przerażona tą sytuacją. Tak czy inaczej nawet fajne zjawisko :D
Jeszcze może się zdarzyć jak ktoś z nas przypadkiem da za duży obrazek, ale to najwyżej poproście nas o poprawkę jak na którymś pokoju będzie się tak działo ;)