1989Michalek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
1989Michalek
  21 listopada 2012 (pierwszy post)

Dla beki napisałem że doładuje konto dziewczynie która napisze na priv, potem ze nie ma tutaj fajnych dziewczyn bo fajne napisałyby na priv i bym doładował za 20 zł i dostałem bana coś tam "za treści oferujące seks" żenada ;d

www.labsdesign.pl - Tworzenie profesjonalnych stron internetowych
Niereformowalny
Niereformowalny
  21 listopada 2012

urzekła mnie Twoja hista

Shaitan
Shaitan
  21 listopada 2012

Trzeba uwazac jak sie zartuje. Dla seks ofert i sponsoringu nie mamy litosci, a netykieta mowi jasno, ze kazdorazowe takie przewinienie jest surowo karane.

Sebuch
Sebuch
  21 listopada 2012
1989Michalek
1989Michalek: żenada ;d

zenada jest to co oferofales i pisales :zabawa:
Sebuch
Sebuch
  21 listopada 2012

oferowales*

KaEs
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 30
KaEs
  21 listopada 2012

słodki "żarcik" , uśmiałam się ej

Lensia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 154
Lensia
  21 listopada 2012

Super wiedzieć :zabawa:

Maryla
Maryla: Lenosławo
:zakochany:
gaillard
gaillard
  21 listopada 2012
Shaitan
Shaitan: Trzeba uwazac jak sie zartuje. Dla seks ofert i sponsoringu nie mamy litosci, a netykieta mowi jasno, ze kazdorazowe takie przewinienie jest surowo karane.

Otóż to.
A jeśli nadal masz wątpliwości, co do słuszności bana, to pisz do MG [ http://www.fotka.pl/forum/czat/418812,Lista_moderatorow ]
Wypistasz
Wypistasz
  21 listopada 2012

Ban byl ode mnie. Czesto nie daje banow bo nick sexxxxxxx pisze "czekam" itp itd. Na tym pokoju jesli czegos nie umiem zinterpretowac to nie reaguje. Jesli to zart, nalezy go zapowiedziec, albo zaznaczyc jakas ironia, sarkazmem itd.
Skargi leca na mnie obficie i mimo ze na ten pokoj sie nie kwapilem, kazdy ban uznaje za sluszny. Na wiecej dupereli nalezy przymykac oko. Nie chce mi sie dyskutowac - ja tez chce z ludzmi pogadac. Nie tylko moderowac. Skargi do mg sa jak najbardziej na miejscu. Wspolczuje Eli, Rexowi, Edycie, Tomkowi i Kaji czytania tych wiadomosci, bo nie naleze do tych, ktorym kwapi sie tlumaczyc slowa "prosze, przeczytaj netykiete".

Hyacintho
Hyacintho
  21 listopada 2012

Reakcja moderatorów adekwatna do sytuacji. :))
Lepiej pacz, co piszesz. :)

Pjotrek
Pjotrek
  21 listopada 2012
1989Michalek
1989Michalek: dostałem bana coś tam "za treści oferujące seks" żenada ;d

dla beki ktoś dał Ci bana proste ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.