Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  19 listopada 2012 (pierwszy post)

Witajcie,
od dzisiaj na Fotka wszyscy userzy poniżej 15 roku życia mają dostęp do czatu +15.
Oprócz tego Ci co przekroczyli magiczne 15 lat, czyli 16-17 lat mają możliwość wchodzenia na czat 5-10-15.

Miłego czatowania,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sottise:I na co to wszystko?? Mieliście wprowadzić coś porządnego, ( na co ten wątek z propozycjami na ulepszenie czatu był? ) to ma być wasze "ulepszenie" ? Wam się chyba naprawdę tam nudzi :D Pierwszy z etapów zaplanowanych na 100 lat do przodu.

kolejna wtopa fotki :D
Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kolejna wtopa fotki :D

Trudno, zdarza się, obiecują gruszki na wierzbie, a dostajemy zawszę wierzbę. :D
solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trudno, zdarza się, obiecują gruszki na wierzbie, a dostajemy zawszę wierzbę. :D

Czatu tak czy siak nie ogarną z dzieciarnią. I pewnie znów bedzie 21098094810948409 zmian :D
Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czatu tak czy siak nie ogarną z dzieciarnią. I pewnie znów bedzie 21098094810948409 zmian :D

Konstruktywnie by ogarnęli, ale więcej się nie spodziewam, a tak by było miło, jakby się coś nowego pojawiło. :D
Maja
Maja
  19 listopada 2012

A ja widzę małe bęcki.... ;> Ale o tym już rozmawiałam z Elą :)

Ejjj !!! A ja to co ? Nie pomagam może ? :CC

Hyacintho
Hyacintho
  19 listopada 2012
Maja
Maja: A ja widzę małe bęcki.... ;> Ale o tym już rozmawiałam z Elą :) Ejjj !!! A ja to co ? Nie pomagam może ? :CC

Maja porozmawiaj :>
Shaitan
Shaitan
  19 listopada 2012

czat bedzie znacznie zmieniony, ale na to potrzeba troche czasu, wkrotce zobaczycie. Poki co nastepuja zmiany ze tak powiem kosmetyczne, pewnie sa dawane wczesniej zeby useria nie doznala szoku jakby tak wszystko diametralnie zmienic za jednym zamachem :)

praksyda
praksyda
  19 listopada 2012
Shaitan
Shaitan: czat bedzie znacznie zmieniony, ale na to potrzeba troche czasu, wkrotce zobaczycie. Poki co nastepuja zmiany ze tak powiem kosmetyczne, pewnie sa dawane wczesniej zeby useria nie doznala szoku jakby tak wszystko diametralnie zmienic za jednym zamachem :)

No własnie jakie to wszystko w gorącej wodzie kąpane, pomału
Nie od razu Kraków zbudowano :ninja:
Hyacintho
Hyacintho
  20 listopada 2012
praksyda
praksyda: No własnie jakie to wszystko w gorącej wodzie kąpane, pomału Nie od razu Kraków zbudowano

Ja już przyzwyczajony jestem do czatu od kilku dobrych lat. :ninja:
praksyda
praksyda
  20 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już przyzwyczajony jestem do czatu od kilku dobrych lat.

forum widze,ze niedawno odkryłeś d83ddc46
barcik123
barcik123
  20 listopada 2012

na czym latasz?

barcik123
barcik123
  20 listopada 2012

kiss dla pewnej miss

leser
leser
  20 listopada 2012

dlaczego tak? teraz to bedzie dopiero hejt mode on :D

Hyacintho
Hyacintho
  20 listopada 2012
praksyda
praksyda: forum widze,ze niedawno odkryłeś

No niedawno właśnie :D
Earth
Earth
  20 listopada 2012

A co z opcją wyboru pokoju z poziomu osobnej podstrony (jak to było kiedyś, a nie wjazdu od razu w główny), będzie to wprowadzone? :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.