Barmaniasta
Barmaniasta
  11 listopada 2012 (pierwszy post)
Zawsze chciałam,
aby mój temat był top.
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: no, On lubi.

Z pewnością linki na facebooku? :>
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z pewnością linki na facebooku? :>

nie, zazwyczaj wysyła mi jakieś śmieszne z kwejka czy coś,
bądź obrazki z teksem na poziomie "gdy idę przez miasto, to spacer po lesie i niebieski" i pisze, że to tak, jakby czytał mnie. :rotfl:
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: tak, zawsze byłam bardzo grzeczna, miła i kulturalna

Oczywko, i do tego dowcipna 263a
Maryla
Maryla: nie ścinałam, zetnę/zrobię coś z nimi po studniówce.

O matko, to jeszcze Ci urosną sporo.. Jakiej długości aktualnie są?
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: nie, zazwyczaj wysyła mi jakieś śmieszne z kwejka czy coś, bądź obrazki z teksem na poziomie "gdy idę przez miasto, to spacer po lesie i niebieski" i pisze, że to tak, jakby czytał mnie.

Mądrości polskiego internetu, zrozumiałe dla grup gimbazy i próbuje Ci się tym pochwalić. xD
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012

Agnieszka, to w końcu kup ten stanik !! :D

Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Oczywko, i do tego dowcipna

no powiedz, że nie d83dde0a tyle, ile się przeze mnie naśmiałaś, to szał penisa!

gaillard
gaillard: O matko, to jeszcze Ci urosną sporo.. Jakiej długości aktualnie są?

jak podetnę teraz końcówki, to pójdzie szybciej.
nie umiem Ci opowiedzieć, zrobię zdjęcie i Ci pokażę.
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: no powiedz, że nie tyle, ile się przeze mnie naśmiałaś, to szał penisa!

Powiem Ci szczerze, że to były najlepsze czasy na plus piętnaście d83dde0f Chyba skończyło się to zaraz po tym jak dostałam mp :and:
Maryla
Maryla: jak podetnę teraz końcówki, to pójdzie szybciej.

Ja wczoraj podcięłam.. żal dupę ściskał jak nie wiem :ninja:
Maryla
Maryla: nie umiem Ci opowiedzieć, zrobię zdjęcie i Ci pokażę.

Ja pitole.. :zakochany: ale Ci zazdroszczę :and: Weź ich nie ścinaj, proszę.
Ty łykasz jakiś skrzyp czy cuś?
Konto usunięte
Konto usunięte: Agnieszka, to w końcu kup ten stanik !! :D

Odpimpaj się d83ddca9
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Odpimpaj się

Oj tam, oj tam :ninja:
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Powiem Ci szczerze, że to były najlepsze czasy na plus piętnaście Chyba skończyło się to zaraz po tym jak dostałam mp

no. zrobiłaś się jakaś taka światowa, nie szło z Tobą już rozmawiać :ninja:.

gaillard
gaillard: Ja wczoraj podcięłam.. żal dupę ściskał jak nie wiem

u fryzjera byłaś? :ninja: ja im nie ufam, jak będę podcinać, to samodzielnie, bo mi pół włosów utną, a wtedy zabiłabym.

gaillard
gaillard: Ja pitole.. ale Ci zazdroszczę Weź ich nie ścinaj, proszę. Ty łykasz jakiś skrzyp czy cuś?

nie chciałabyś takich mieć.. jak rano nie uczeszę, to wieczorem nie mam połowy włosów, bo się plączą.. czyli najlepiej w kitkę i nara :ninja:
nic nie łykam. :O
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: no. zrobiłaś się jakaś taka światowa, nie szło z Tobą już rozmawiać

Tak jakbyś Ty była wiecznie wierna piętnastce :and: MP to pewne zobowiązania, nie ma to tamto!
:rotfl:
Maryla
Maryla: u fryzjera byłaś? ja im nie ufam, jak będę podcinać, to samodzielnie, bo mi pół włosów utną, a wtedy zabiłabym.

Ano, u fryzjera :ninja: Ale pokazałam na palcach ile ma mi dokładnie obciąć (bo wiadomo nie od dzisiaj, że fryzjerzy mają swoje inne miarki) robiąc przy tym groźną minę :ziober2: Zresztą, ja i tak chodzę tylko do jednego, sprawdzonego :D
Jak sama? :o Toć to krzywo będzie.
Maryla
Maryla: nie chciałabyś takich mieć.. jak rano nie uczeszę, to wieczorem nie mam połowy włosów, bo się plączą.. czyli najlepiej w kitkę i nara

Ja w sumie mam teraz trochę za połowę pleców i na razie nie narzekam i zapuszczam dalej :ninja: Pamiętam jak byłam mała i miałam takie gdzieś włosy jak Ty to mamusia robiłam mi dwa warkocze na noc :]
Maryla
Maryla: nic nie łykam. :O

I masz w dobrej kondycji? Ja łykam :ninja:
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012

Temat o ścinaniu włosów :facepalm:

gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Temat o ścinaniu włosów :facepalm:

Czyli nic dla Ciebie, idź mi stąd.
:D
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Czyli nic dla Ciebie, idź mi stąd. :D

Może ja chcę sobie Afro zrobić :ninja:
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Tak jakbyś Ty była wiecznie wierna piętnastce MP to pewne zobowiązania, nie ma to tamto!

nie w tym rzecz. kiedyś więcej szalałam po pokojach, ale jak dostałaś niebieską kropkę, to już nawet nie miałaś dla mnie czasu :(((.

gaillard
gaillard: Ano, u fryzjera Ale pokazałam na palcach ile ma mi dokładnie obciąć (bo wiadomo nie od dzisiaj, że fryzjerzy mają swoje inne miarki) robiąc przy tym groźną minę Zresztą, ja i tak chodzę tylko do jednego, sprawdzonego :D Jak sama? :o Toć to krzywo będzie.

fryzjer to zaraz po księdzach najgłupszy zawód świata, bo nie dosyć, że rozumieją po swojemu, to jak zwrócisz uwagę, to zrobią aferę narodową.. :|
nienawidzę prostego ścięcia, wolę cieniowane (pazurki czy jak to tam, nie znam fachowego określenia), więc spoko :P.

gaillard
gaillard: Ja w sumie mam teraz trochę za połowę pleców i na razie nie narzekam i zapuszczam dalej Pamiętam jak byłam mała i miałam takie gdzieś włosy jak Ty to mamusia robiłam mi dwa warkocze na noc :]

zapuszczaj :D pamiętam, że jak za małolata chodziłam do fryzjera, to miałam włosy tak długie jak Jarek :and:

gaillard
gaillard: I masz w dobrej kondycji? Ja łykam

średnio, ale najgorzej nie jest. bawię się w odżywki.
angie28071991
angie28071991
  12 listopada 2012

a ja chce pobrać simsy 3 lub 4 i nie mam działających rs ...
pomóż ktoś :mrgreen:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.