Wszystko jest opisane na tej stronie, co trzeba w kolejności zrobić, myślę że to jest łatwe, nawet dla laików.
Co to daje? To że nie będzie problemów z literą "ą" na czacie, po prostu Google się trochę pospieszyło i spieprzyło sprawę Flasha.
Jak dokonam tego, to dam screen'a. Pozdro, a niżej link, miłej lekturki.
http://pl.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=695777
lista tematów
[Czat] Reinstalacja Flash'a w Google Chrome strona 1 z 2
Musi być wtyczka, która nie zawiera w sobie folderu chrome. Tylko tak jak jest na zdjęciu.
Życzę miłego korzystania z czatu.
Z przykrością stwierdzam,że chrome przy kolejnej aktualizacji przełącza sobie flasha na swojego więc to takie w kółko macieja ustawianie jest.. bawiłem się z tym jak mi fotka tv nie chodziła i szczerze powiedziawszy zastanawiam się nad najnowszą operą,bo ileż można... aktualizacja flasha w chromie na slabym sprzecie = zamuł
Konto usunięte: "nie działa" mówi samo za siebie
poza tym możesz zawsze zasponsorować mi taki sprzęt,który będzie tego muła miał w rydzach.
Flash ma to do siebie, że jak nie ma karty graficznej, to korzysta z CPU, jeżeli tak jest, to używa dużej mocy obliczeniowej, co przekłada się na szybkość działania.
Hardware'owo radzi sobie lepiej niż z samym CPU, sam korzystam z Google Chrome, nie jest źle, ale zbyt dużo RAM-u pożera, a Opera ma to do siebie, że Flash się często rozsypuje, w najmniej oczekiwanym momencie. Tak czy owak, to wina Adobe. Dlatego wycofanie z rynku mobilnego(Android), było dobrym posunięciem, choć tam flash nieźle działał i się sprawdzał.
Nie chce chrome,nie chce FF nie chce Opery[*]
"Maxthon 3 "i wszystko wczytuje w sekunde..nic nie tnie, zabezpieczona dobrze,
na czacie działa ąąąą, pieknie wygąda strona startowa,ciekawe ma opcje,
w tamtych przegladarkach takich bajerów nie ma,a wymieniac mi sie nie chce sami sprawdzcie.
no do czegos sie wreszcie przydałeś
praksyda: Nie chce chrome,nie chce FF nie chce Opery[*]
"Maxthon 3 "i wszystko wczytuje w sekunde..nic nie tnie, zabezpieczona dobrze,
na czacie działa ąąąą, pieknie wygąda strona startowa,ciekawe ma opcje,
w tamtych przegladarkach takich bajerów nie ma,a wymieniac mi sie nie chce sami sprawdzcie.
My world is Windows and Ubuntu, ja się zawsze przydaje, a z tą przeglądarką, to wiedziałem, że Ci się spodoba, może jakąś osobną recenzję napiszę.
Dobrze, że się przydałem. :D