Karyoka7
Karyoka7
  14 października 2012 (pierwszy post)

Witam. nie wiem jak to napisac i nie pisze tu po to by byc oceniana czy zeby sie skarrzyc , chcialabym tylko sie dowiedziec czy komus sie przydarzyło to co mi...czy ktoras z pan miala watpliwa przyjemnosc poznac Damiana okolo 24 lata z zachodniopomorskiego, jesli tak to beda wiedzialy o czym chcialam tu powiedziec. Pozdrawiam wszystkich.

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  14 października 2012

damian uprawial ze mna seks analny.strasznie bolalo:(

LazyBone
LazyBone
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. nie wiem jak to napisac i nie pisze tu po to by byc oceniana czy zeby sie skarrzyc , chcialabym tylko sie dowiedziec czy komus sie przydarzyło to co mi...czy ktoras z pan miala watpliwa przyjemnosc poznac Damiana okolo 24 lata z zachodniopomorskiego, jesli tak to beda wiedzialy o czym chcialam tu powiedziec. Pozdrawiam wszystkich.

Wyruchal i zostawil... tak jak przystojniaczka.
Niereformowalny
Niereformowalny
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyruchal i zostawil... tak jak przystojniaczk

Podbijam,bardzo traumatyczne przeżycie z tym panem :and:
Shaitan
Shaitan
  14 października 2012

Nie wiem czy się śmiać czy płakać [*]

Karyoka7
Karyoka7
  14 października 2012

nie próbujcie czytac miedzy wierszami bo to nie o to chodzi widac mezczyzni mysla tylko o jednym...kto jest w temacie ten bedzie wiedzial czego chce sie dowiedziec

Niereformowalny
Niereformowalny
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widac mezczyzni mysla tylko o jednym

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Konto usunięte
Konto usunięte: .kto jest w temacie ten bedzie wiedzial czego chce sie dowiedziec

masło maślane,przedstaw sytuacje popartą dowodami,poza tym temt nie nadaje się na ten dział jak i na żaden inny
Shaitan
Shaitan
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie próbujcie czytac miedzy wierszami bo to nie o to chodzi widac mezczyzni mysla tylko o jednym...kto jest w temacie ten bedzie wiedzial czego chce sie dowiedziec

Ale nikogo nie obchodzą twoje prywatne żale wobec danej osoby, której tak czy siak rzeczowo nie określiłaś, jednemu psu burek na imię?
Karyoka7
Karyoka7
  14 października 2012

Oj spokojnie ...chyba kazdy ma prawo pisac na fofum , czy tu mozna pisac tylko o bezsensownych pustych sprawach . pisze tu bo nawet nie wiem w ktorym dziale mogla bym pisac pisze tu pierwszy raz. a zamiast tylko smiac sie i krytykowac moj styl wypowiedzi mogli byscie okazac odrobine empatii . i wcale sie nie zale .

Shaitan
Shaitan
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wcale sie nie zale

No jasne...

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem w ktorym dziale mogla bym pisac

O takich sprawach to w żadnym. To indywidualna sprawa każdego z kim się zadaje, forum nie służy do wylewania swoich żali i chwalenia się naiwnością.
Niereformowalny
Niereformowalny
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i wcale sie nie zale .

Konto usunięte
Konto usunięte: chcialabym tylko sie dowiedziec czy komus sie przydarzyło to co mi...

Idź z tym na hajd choć wątpie by kogoś interesował ten problem,tak jak szitan pisał niejednemu psu na imie burek
Karyoka7
Karyoka7
  14 października 2012

wiem ze nie jednemu ale mowilam ze kto jest zainteresowany bedzie wiedzial o kim mysle.
ok forum nie jest do tego a do czego jest? wyjasni mi ktos? tylko bez zlosliwosci prosze ...bo ja do nikogo nie jestem zlosliwa.

Niereformowalny
Niereformowalny
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ok forum nie jest do tego a do czego jest? w

Na pewno nie od wyciągania prywatnych ekscesów ;]
Karyoka7
Karyoka7
  14 października 2012

ale ty nawet nie wiesz o co mi chodzi i oceniasz...przeciez specjalnie nie pisze konkretow zeby nie dac pożywki do kpin , tylko chce sie dowiedziec czy ktos go poznal...i z nimi na ten temac porozmawiac...to tylko ciekawosc

Niereformowalny
Niereformowalny
  14 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ko chce sie dowiedziec czy ktos go poznal...

Konto usunięte
Konto usunięte: Damiana okolo 24 lata z zachodniopomorskiego

wiesz ilu damianów lat 24 jest w tym województwie ? odpowiedz sobie na to pytanie :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.