Nadejszla ta chwijla, na którą wszyscy czekaliście...
Maszyna losująca, będąca wspólnym mianownikiem tentegowania w Waszych głowach wyłoniła 31 odpowiedzi na 31 fundamene zagadnienia fotkowego czata. W miarę upływu czasu przybywały do mnie wiadomości, które to notowałem w swoim kajeciku na biurku, koło kubka szefa (klikaj - dowód, że nie ściemniam). Głos oddało 26 osób. Nie było łatwo zdecydować, które odpowiedzi zakwalifikować w całości jako autentyczne, a te które przekręcę po swojemu, ale w końcu udało mi się wymanewrować moją wizję wyników*. Wyniki punktów, w których panował natłok nicków postanowiłem skrócić do wartości minimum 2 głosów, a osoby typowane pojedynczo wrzuciłem w listy na linkach - alfabetycznie. Tak jest o wiele przejrzyściej :) Podobnie ma się sprawa do pkt. 16; 17; 30. Zadeklarowałem wyniki do końca miesiąca i oto dotrzymując słowa przedstawiam...
1. Który użyszkodnik moim zdaniem jest najbardziej sympatyczny?
4 głosy czarna83
3 głosy Precious, PyroManiac
2 głosy Bianka, agrafka, Sympatycznie, LazyBone, insejn, Goniec, Fantastyczna, Cham
1 głos LINK Z NICKAMI
2. Który moderator sprawia wrażenie najbardziej rzetelnego?
8 głosów gaillard
4 głosy praksyda
3 głosy Shaitan, Maja, Bianka
2 głosy Goniec
1 głos LINK Z NICKAMI
3. Który Fotka Przyjaciel najbardziej angażuje się w życie czata?
12 głosów Edytaaa87
9 głosów czarna83
2 głosy ichabod
1 głos RexMundi
4. Który użyszkodnik moim zdaniem jest najbardziej przystojny?
3 głosy JezdzeMalymFiatem
2 głosy Kuba, Goniec, Jakub, joker4444
1 głos LINK Z NICKAMI
5. Która użyszkodniczka moim zdaniem jest najpiękniejsza?
4 głosy gaillard
2 głosy Nika, Bianka, oOFatimkaOo, Eve, Modlicha
1 głos LINK Z NICKAMI
6. Który moderator jest najbardziej na luzie (tj. działa ale bez przesady)?
10 głosów Goniec
6 głosów gaillard
4 głosy LazyBone
3 głosy praksyda
2 głosy agrafka, Shaitan, Bianka
1 głos LINK Z NICKAMI
7. Który użytkownik nie będący moderatorem najbardziej na niego pasuje?
5 głosów JezdzeMalymFiatem
2 głosy desur, PyroManiac, Kass, Ferzi
1 głos LINK Z NICKAMI
8. Który z moderatorów ostatnio mi podpadł?
5 głosów Chrusciik, Nika
2 głosy kndz
1 głos LINK Z NICKAMI
9. Który z użyszkodników jest największym żartownisiem?
2 głosy Cham, JezdzeMalymFiatem, LazyBone, ZbigniewPrzewrotka
1 głos LINK Z NICKAMI
10.Który z moderatorów/użyszkodników najczęściej wisi?
5 głosów Agattu
1 głos LINK Z NICKAMI
11. Który z użyszkodników pojawiając się na czacie powoduje, że przestaję się odzywać na mainie?
2 głosy Tharrim
1 głos LINK Z NICKAMI
12. Który z nowych moderatorów po letnim stażu najlepiej się spisuje?
9 głosów Bianka
3 głosy Gecio, Douce
2 głosy marcin20wawa
13. Który z moderatorów za bardzo bierze do siebie swoją rolę?
3 głosy marcin20wawa
2 głosy Nika, Shaitan
1 głos LINK Z NICKAMI
14. Który z użyszkodników jest czatowym no life?
6 głosów Bianka, czarnyyy66
4 głosy ZonaKsiedza
2 głosy gaillard, Maja, Nancham
1 głos LINK Z NICKAMI
15. Czy tęsknisz za Kapustą?
tak - 8 głosów / nie - 6 głosów
16. Wymień wszystkie nicki osób, które były stałymi bywalcami czata, a których już nie widać
LINK Z NICKAMI
17. Wymień wszystkie nicki desura LINK Z NICKAMI
18. Czy twoim zdaniem obecna netykieta w swojej formie jasno wyraża co wolno a czego nie wolno na czacie?
tak - 9 głosów / nie - 7 głosów
19. Czy twoim zdaniem większość moderatorów stosuje się do zalecanych im metod moderowania czata?
tak - 14 głosów / nie - 3 głosów
20. Czy twoim zdaniem ban na miesiąc spełnia praktyczną funkcję?
tak - 2 głosów / nie - 18 głosów
21. Czy twoim zdaniem widok pokojów (tj. wysepka z rekinem i serduszka na flircie) powinien się zmienić?
tak - 10 głosów / nie - 7 głosów
22. Czy twoim zdaniem wpisywane przez moderatorów teksty w pasku tematu maina są potrzebne i odzwierciedlają tematy Waszych dyskusji?
tak - 6 głosów / nie - 9 głosów
23. Czy twoim zdaniem lepiej byłoby gdyby obecni moderatorzy mieli odrębną, widoczną listę obecności (np. nad mainem, albo na samej górze listy obecnych)?
tak - 3 głosów / nie - 9 głosów
24. Czy twoim zdaniem Fotka Przyjaciele powinni składać deklarację woli moderacji (skutkującej przyczepieniem do oka kropki moderatora ), co obowiązkiem pilnowania porządku na czacie?
tak - 6 głosów / nie - 10 głosów
25. Czy twoim zdaniem rzuca się mocno w oczy ignorowanie nowych użyszkodników przez niektórych moderatorów oraz Fotka Przyjaciół?
tak - 7 głosów / nie - 9 głosów
26. Czy twoim zdaniem między Flirtem (dokładniej - między jego pokojami a...) a pokojem Głównym zatarła się granica ich przeznaczenia?
tak - 12 głosów / nie - 5 głosów
27. Czy odkąd na pokoju Głównym przesiaduje często ponad setka użyszkodników jest ciekawiej?
tak - 2 głosy / nie - 12 głosów
28. Czy na pokojach regionalnych - wojewódzkich powinni przebywać wyznaczeni do nich moderatorzy (jak dawniej)?
tak - 12 głosów / nie - 4 głosy
29. Czy w twoim regionie odbywają się zloty bądź spoty lokalnych użyszkodników czata?
tak - 3 głosów / nie - 10 głosów
30. Gdzie powinno odbyć się kolejne Fotka Party?
3 głosy Lublin, Warszawa
2 głosy Poznań, Wrocław
1 głos LINK Z MIEJSCOWOŚCIAMI
31. Czy na forum Czat przydadzą się tego rodzaju sporadyczne ankiety?
tak - 13 głosów / nie - 0 głosów
* Żarty żartami - żeby nie było... :)
lista tematów
[Czat] WYNIKI RANKINGU strona 2 z 10
:D nie było tak zle jak się spodziewałam :D za to nie wiem kto wygrał zakład xD rzygusia chyba sobie razem zmienimy:D
A i bez zbędnego komentarza dla numeru 14. nie wiem o co tam chodzi :O
Ej, nie spamujcie mi tutaj! Jak Wy dwoje zaczniecie pierdoczyc to juz w ogole od wątku i od dupy strony!!!
tak btw Damian masz śliczny kubek z ośmiornica i za cholerę w tych notatkach bym się nie mogła połapać :O
Bianka: tak btw Damian masz śliczny kubek z ośmiornica i za cholerę w tych notatkach bym się nie mogła połapać
A wyobraź sobie jaki szlag mnie trafiał jak dostawałem pw z odpowiedziami typu: 1. niCck, Nick, 2. w sumie nie wiem, ale nick 3. nick Nick niiCk ...22. no nie wiem, ale chyba nie, ...30. Chyba nigdzie, 31. czasem tak, czasem nie