miy01
miy01
  7 września 2012 (pierwszy post)

Nie tylko ty tak masz ale nie smutaj sie bo taka atrakcyjna dziewczyna na pewno dlugo sie bedzie smucic, wiec usmieszek. ;)

Sebuch
Sebuch
  7 września 2012

o co chodzi ? :and:

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  7 września 2012

Mega prośba do Administracji forum (ęta z kolei) Proszę w imieniu tych, którzy podzielają moje zdanie, aby usuwać tematy w rodzaju tego, ponieważ zapełniają listę tych, w których prowadzone są merytoryczne rozmowy. Samo zamknięcie daje tylko tyle, że aby włączyć się lub kontynuować nieco starszy wątek, trzeba przejść szereg plątaniny spamu zasianego przez samotnych ludzi, którym nie chce się ruszyć tyłka do klubu czy na potupaje.

barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  7 września 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: podzielają moje zdanie

Ja nie podzielam
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  7 września 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: JezdzeMalymFiatem

A po dwa nikt ci tu nie karze zaglądać w ich tematy . Zajmij się swoimi bo też nie za mądre są
Shaitan
Shaitan
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A po dwa nikt ci tu nie karze zaglądać w ich tematy . Zajmij się swoimi bo też nie za mądre są

Bo akurat twoje zdanie ktoś bierze pod uwagę...
Btw. każe bo kazać, karze bo karać. Wróć do szkoły.

JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: Mega prośba do Administracji forum (ęta z kolei) Proszę w imieniu tych, którzy podzielają moje zdanie, aby usuwać tematy w rodzaju tego, ponieważ zapełniają listę tych, w których prowadzone są merytoryczne rozmowy. Samo zamknięcie daje tylko tyle, że aby włączyć się lub kontynuować nieco starszy wątek, trzeba przejść szereg plątaniny spamu zasianego przez samotnych ludzi, którym nie chce się ruszyć tyłka do klubu czy na potupaje.

Podbijam, ale to raczej nic nie zmieni, mało kogo obchodzi ten nieestetyczny syf. Banować długoterminowo za wielokrotne zakładanie durnych tematów w miejscu do tego nie przeznaczonym, też jakoś nikt nie zamierza.
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A po dwa nikt ci tu nie karze zaglądać w ich tematy . Zajmij się swoimi bo też nie za mądre są
Desur, czep się ogona i czytaj ze zrozumieniem :D :*
Nota bene, wyraźnie zaznaczyłem, że mówię za tych, którzy ...a nie wszystkich :)
praksyda
praksyda
  7 września 2012

znajdź 3 różnice xd
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  7 września 2012
Shaitan
Shaitan: Bo akurat twoje zdanie ktoś bierze pod uwagę...

Tak samo bierze jak twój temat tu założony
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/6670,Podane_haslo_jest_ni
I twój problem
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  7 września 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: że mówię za tych, którzy

No ale ja przemawiam za tych za których ty byś nie przemówił
Shaitan
Shaitan
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak samo bierze jak twój temat tu założony http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/6670,Podane_haslo_jest_ni I twój problem

Ojej, takie to straszne że nikt nie odpowiedział w temacie, tylko ktoś powiedział mi na PW o awarii ;) Swoją drogą, ciekawe że żeś się tego tematu uczepił.
gaillard
gaillard
  7 września 2012
praksyda
praksyda: znajdź 3 różnice xd

Jesteś nienormalna :rotfl:
praksyda
praksyda
  7 września 2012
gaillard
gaillard: Jesteś nienormalna

no co ty d83dde1c

Shaitan
Shaitan: Shaitan

Boguś szkoda wypocin ;p
Niestel
Niestel
  7 września 2012

W imieniu wszystkich dziewczyn, dziękuję. Chociaż sam żadną nie jestem :ziober2: tak na przyszłość to wchodź na neta jak Ci faza po futrze zejdzie szefie :ok:

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  7 września 2012

zamykam ten temat

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.