Wiadomo, Fotka jako jeden z popularniejszych portali społecznościowych w tym kraju (a przynajmniej mi się tak wydaje), pozwala nam zdobyć swojego rodzaju sławę (czat, forum), która najczęściej zaczyna się i kończy tylko na fotuni, bo gdzieżby to miało przełożenie na wygryw życia.
Q: Czujesz się sławny?
Q: Największa sława czatu?
Q: Największa sława foruma?
Temat dedykuję Magdzie (Praksydzie), z uwagi na to, że czuje się zapomniana, niedoceniona i chciałaby mieć w końcu swoje pięć minut!
Korzystając z okazji, z Attie szukam szofera, chętni?
Korzystając z okazji, wszystkiego najlepszego dla Katarzyny-Czerii, która kończy dzisiaj 9lat! .
lista tematów
[Czat] Sława. strona 1 z 4
tak,teraz tak
kurde kto jest teraz hot..hm...TUXATOR
Ty.
Maryla: Temat dedykuję Magdzie (Praksydzie), z uwagi na to, że czuje się zapomniana, niedoceniona i chciałaby mieć w końcu swoje pięć minut!
Wariatka, mówiłas ,ze skarge na mnie napiszesz a tu zonk;(
Shaitan: Bardzo. Jest mi tak smutno że to nie o mnie temat, że zaraz pójdę się pociachać mydłem w płynie, powiesić się na pasku zadań i strzelić sobie w łeb żelkami haribo
Dobrze, zatem zanim odejdziesz w zapomnienie, wyślę Ci różowy spam, abyś godnie się zachlastał!
Nie :-( Ja pisałam do tamtej foreweralone, żeby napisała skargę!
Ja, na Ciebie? Nigdy! :wazelina:
Maryla: Wiadomo, Fotka jako jeden z popularniejszych portali społecznościowych w tym kraju (a przynajmniej mi się tak wydaje), pozwala nam zdobyć swojego rodzaju sławę (czat, forum), która najczęściej zaczyna się i kończy tylko na fotuni, bo gdzieżby to miało przełożenie na wygryw życia.
Czyli mam nie przyjeżdżać w celu wglądu cyckowego?
Już ją prowadziłem Kiepska z nią
1. Jak wypiję, owszem, wlewam jeszcze więcej.
2. Nie mam pojęcia.
3. -------//--------