Znamy już listę nowych moderatorów, wybranych na okres letni.
Szczegóły znajdziecie w grupie fanów Czata.
Lista na forum zostanie wkrótce za aktualizowana
Gratulujemy! :)
lista tematów
[Czat] Nowi moderatorzy! strona 3 z 5
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Bardzoo gratuluje :). Dobry wybor.
Shaitan: Wulgarne zachowanie nie jest tolerowane ani przez moderatorów, ani przez innych użytkowników – kultura świadczy o Twojej osobie. Jeśli będziesz wyrażał/wyrażała się nieestetycznie – nikt nie będzie chciał z Tobą rozmawiać, a na dodatek narażasz się na możliwość blokady ze strony moderatora. Dodatkowo - zabronione jest także cenzurowanie przekleństw kropkami lub gwiazdkami, ew. ich niedokańczanie - w takim wypadku również możesz ponieść konsekwencje.
Odezwal sie ten ktory ma 354 na liczniku :P
Shaitan: W ogole juz widze twoja mine, jak bedziesz rwala jakiegos alvara czy inne cos, a zacznie na mainie bluzgac lub rzucac sie do kogos i bedziesz musiala zbanowac
Ja Cię dzisiaj zablokuję, słowo !
Shaitan: Wulgarne zachowanie nie jest tolerowane ani przez moderatorów, ani przez innych użytkowników – kultura świadczy o Twojej osobie. Jeśli będziesz wyrażał/wyrażała się nieestetycznie – nikt nie będzie chciał z Tobą rozmawiać, a na dodatek narażasz się na możliwość blokady ze strony moderatora. Dodatkowo - zabronione jest także cenzurowanie przekleństw kropkami lub gwiazdkami, ew. ich niedokańczanie - w takim wypadku również możesz ponieść konsekwencje.
Do tego punktu jeszcze nie doszłam, jestem tu nowa
kropeczki nie sa dla zabaw
--
bas nie zostałaś bo nie zostałaś o !
inne baby dały więcej niż tylko PW
...Ignorance is bliss...
4- wierność, bo tylko dwa to para,
5 - wsparcie, żeby związek to nie była kara
6- szczerość, by kłamstwo się nie wkradło, zwykłe słowa....., ale to było już dawno