Nocna zmiana się nie nudzi...
Dla przykładu wklejam screena, nocnej zmiany porannego dissa:
DISS LINK
Takie cuda tylko nocą
Powyższy screen z pozdrowieniami dla wszystkich uczestników i tych zawartych w treści.
Dla równowagi kilka pytań:
1) hejtaliście się już z rana?
2) Jak inteligentne hejtanie wpływa na psychikę gimbazy?
3) Czy dissowanie na czacie można uznać za kreatywną spędzanie wolnego czasu?
Pozdrawiam nocną świtę kabaczkiem
lista tematów
[Czat] Poranne hejtanie strona 1 z 5
Dobytek literatury współczesnej, jeszcze ciepły, dopiero co wyszedł spod naszych piór... Love x3
all day, all night...
pieni się i wulgaryzuje, zupełnie nie wiem o co chodzi :C
zaiste.
Zaznaczam także, że praca nad oprawą graficzną została wykonana przez Samczysko, na którego to łapy składam namiętne podziękowania :D
kabanosem. Ave! :D
haha o łosie...
nie wiem,dzisiaj wejde na 5-10-15 i sie zapytam jak to z nimi jest ;)
jak ktos lubi,czemu nie..;)
to chyba bakłażan ?;woot:
tez myslałąm ,ze to kabaczek ale kolor fioletowy
KABACZEK-
BAKŁAŻAN-
Pan Tadeusz cz. II? Albo Hamlet, niedokończona historia. Takiego słowa nie ma w moim słowniku. Także nie. Czuję się staro, gdyż nie rozumiem. No cóż. Dla ścisłości, to, czego nie rozumiem, to nie słowa i ich znaczenia, tylko sama idea. Jeśli przez dissowanie rozumujesz pisanie językiem poetyckim, to czemuż by nie. Wszystko, co ma związek z wysilaniem umysłu jest dla mnie kreatywne. Ba, nawet obelgi mogą być kreatywne.
I jeśli już chcemy być dokładni, to kabaczek (czy też znany pod nazwą cukinia) jest i owszem zielony (chociaż bywa też żółty), natomiast bakłażan (czy też oberżyna, a raczej pisanka podłużna) jest fioletowy (zazwyczaj, bo tak jak w przypadku cukinii, są też inne odmiany kolorystyczne).
Hi, I'm Mr Obvious!
Cześć Ape! [color=white](dobrze pamiętam?)
I jeśli już chcemy być dokładni, to kabaczek (czy też znany pod nazwą cukinia) jest i owszem zielony (chociaż bywa też żółty), natomiast bakłażan (czy też oberżyna, a raczej pisanka podłużna) jest fioletowy (zazwyczaj, bo tak jak w przypadku cukinii, są też inne odmiany kolorystyczne).
Hi, I'm Mr Obvious!
Cześć Ape! [color=white](dobrze pamiętam?)