Żartowałem
Nie od dziś wiadomo,że polak to maruda,ale no kurka wodna jest za ciepło z dupy mi się leje jak babie podczas okresu.Co to ma w ogóle być? usmażyć nas chce te słuńce czy kiego?
-była u was burza ?
-ile stopni w cieniu łajzy jedne macie?
-czy ta słynna Sandra zaczęła wygrywać życie wraz z nadejściem wakacji?
-brak pomysłu na pytanie
-dlaczego trolle zakładają takie głupie temaby jak ten
temab wyjęty z dupy śmierdzący i brudny jak zawsze,zapraszam do nabijania pozdrawiam tych,którzy mnie pozdrawiają ema
lista tematów
[Czat] nudy.. kto popisze? poznam!
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Akurat mam i kuwa muszę stwierdzić, że na pewno tak mocno zalana jak Twa dupa nie jestem.
Wczoraj, zaraz chyba będzie ponownie, bo ciemność zapadła. A skąd ja mam wiedzieć, nie mam termometru.
Wczoraj, zaraz chyba będzie ponownie, bo ciemność zapadła. A skąd ja mam wiedzieć, nie mam termometru.
słąbi jesteście 35 w cieniu w mojej dziurze było dziś
a teraz deszcz i błyska się i w ogóle jest fajno
Konto usunięte: -była u was burza ? -ile stopni w cieniu łajzy jedne macie? -czy ta słynna Sandra zaczęła wygrywać życie wraz z nadejściem wakacji? -brak pomysłu na pytanie -dlaczego trolle zakładają takie głupie temaby jak ten
Była, teraz to nie wiem, wczoraj 32 były, nie wiem gdzie Sandra, nie wiem, pytaj się ich.