Z okazji nadchodzących wakacji i/lub stresu po/przed-sesyjnego, zachęcam do
wzięcia udziału w z a b a w i e.
wzięcia udziału w z a b a w i e.
Nie interesuje Cię to? Nie ma problemu. Przejdź na sam koniec.
Będzie ona podzielona na 2 etapy. W pierwszym, zainteresowani czynnym wzięciem udziału w zabawie będą poproszeni o nagranie paru sekund swojego głosu i przesłaniu pliku do mnie (szczegóły później). W drugim etapie, natomiast, każdy będzie zaproszony do połączenia głosu z twarzą (nickiem).
Szczegóły zabawy.
Jeśli chcesz przesłać swój głos, to
a) daj mi znać (w temacie lub wiadomości prywatnej), dostaniesz oryginalny fragment tekstu do przeczytania, aby ulżyć Ci w trudzie wymyślaniu, co powiedzieć
b) włącz dyktafon (na komórce, w komputerze, mp3 lub innym urządzeniu) i nagraj się!
c) prześlij plik audio na mój adres mailowy (który dostaniesz wraz z tekstem po zgłoszeniu się)
d) i już, to wszystko!
Zapewniam, że nie zajmie to długo, w porywach do 3 minut.
Jeśli chcesz wziąć udział w zgadywaniu i równocześnie przesłać swoje nagranie, to świetnie! Jedno nie wyklucza drugiego.
Na zgłoszenia będę czekać 2 tygodnie (czyt. do 13 czerwca).
A żeby temat nie pozostał ogłoszeniem parafialnym, to porozmawiajmy o czasie wolnym.
Co robisz z nadmiarem wolnego czasu? Albo co chciałabyś robić?
Co robisz z nadmiarem wolnego czasu? Albo co chciałabyś robić?
PS Nie żebym pokazywał palcami, ale ktoś ostatnio obiecywał gwiazdę w konkursie.
PPS Kiedyś udało mi się ukraść paru osobom głos, więc może i tym razem wyjdzie.
PPPS Mam nadzieję, że uda mi się wciągnąć do zabawy Elę i będą do zdobycia jakieś nagrody dla uczestników (zarówno dla tych, co czytali jak i dla tych, co zgadywali). Chociaż pewnie i bez tego będzie pełno chętnych. Nindża.