Niereformowalny
Niereformowalny
  8 czerwca 2012 (pierwszy post)

Shaitan separatysta Sandra

no to dysputujmy :ziober2:

praksyda
praksyda
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: A jaka masz? Bo ja fmoda nie uzywam ;P

ja mam:dzięki za Info" tylko nie wiem dlaczego ja
jak to bujaki autorstwa jest, mniejsza ;p
Shaitan
Shaitan: No z pewnoscia, a jak niektorzy potrafia sie przez takie cos oburzyc

raz miałam chyba "napinacz",ale krótko
na poczatku jak czat mało co sie wypowiadał na forum to co druga
była DESUROWA,Żona desur 2 itd.. potem sobie pozmieniały :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
praksyda
praksyda: ja mam:dzięki za Info" tylko nie wiem dlaczego ja jak to bujaki autorstwa jest, mniejsza ;p

:rotfl:

praksyda
praksyda: na poczatku jak czat mało co sie wypowiadał na forum to co druga była DESUROWA,Żona desur 2 itd.. potem sobie pozmieniały

Ahahahahahahaha :rotfl:
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: A daj ty spokoj, masakra. Wykoncze sie przez te nocki...

I tak Ci się to podoba :tak:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Adidasowa
Adidasowa
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Nie wiem, musze sie zastanowic xD

To powodzenia.
supaant
supaant
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: A przeczytaj sobie regulamin tego dzialu ;)

niesamowita lektura :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty: *temat nie wnosił nic sensownego do życia forum * nabijanie postów bądź odpowiedzi, które nie wnoszą nic do tematu5. FP/FT ma prawo zablokować temat - który nic nie wnosi w życie działu bez podania przyczyny. 6. FP/FT ma prawo zablokować użytkownika , stosując jedną z form : Ban na 1h, 24h, 7dni, 30dni bez podania powodu.

jesli chodzi natomiast o
Konto usunięte
Konto usunięte: Tematyka działu powinna skupić na celu konwersacji między użytkownikami - czyli różnego formy Czatu , rozmowy , dialogu.
to przykro mi bardzo ale wasze nabijanie sie do tego nie zalicza :-)
Sandra
Sandra
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Tak tylko my się znamy z Czatu ;) więc dyskutujemy sobie ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to przykro mi bardzo ale wasze nabijanie sie do tego nie zalicza :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: no to dysputujmy

No chyba jednak sie zalicza ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: *temat nie wnosił nic sensownego do życia forum * nabijanie postów bądź odpowiedzi, które nie wnoszą nic do tematu

A tematy urodzinowe wnosza cos do zycia forum? No chyba nie bardzo. Jak tak bardzo cie boli ten temat to lec z nim do FP. Przypominam jednak, ze sama siebie tez wkopiesz bo narzekajac ze temat jest do zamkniecia i cytujac regulamin, nie uczestniczysz w poczatkowej dyskusji lecz NABIJASZ POSTY.
Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To powodzenia.

Dzieki, przyda sie xD

Sandra
Sandra: I tak Ci się to podoba

I to jest wlasnie najgorsze, to jest jak narkotyk :and:
Sandra
Sandra
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: I to jest wlasnie najgorsze, to jest jak narkotyk

To skype? :ziober2:
Dawajcie!

Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Sandra
Sandra: To skype? Dawajcie!

Nie mam sily...
Moze pozniej, i znowu do 4 posiedzimy :rotfl:
Abaddon
Abaddon
  8 czerwca 2012
praksyda
praksyda: ja mam:dzięki za Info" tylko nie wiem dlaczego

Ja wiem,doskonale zdaje sobie z tego sprawę czemu masz taką a nie inną rangę :>
Sandra
Sandra
  8 czerwca 2012
Shaitan
Shaitan: Nie mam sily... Moze pozniej, i znowu do 4 posiedzimy

To spadajcie, idę spać :zabawa:

supaant
supaant
  8 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Tak tylko my się znamy z Czatu ;) więc dyskutujemy sobie ;)

to dyskutujcie sobie na czacie? proste.

Shaitan
Shaitan: No chyba jednak sie zalicza ;)

rzeczywiście bo założyciel inteligentnego tematu łaskawie zezwolił...

Shaitan
Shaitan: A tematy urodzinowe wnosza cos do zycia forum? No chyba nie bardzo. Jak tak bardzo cie boli ten temat to lec z nim do FP. Przypominam jednak, ze sama siebie tez wkopiesz bo narzekajac ze temat jest do zamkniecia i cytujac regulamin, nie uczestniczysz w poczatkowej dyskusji lecz NABIJASZ POSTY.

oczywiście ,ze takie tematy wnoszą wiecej niż puste nabicie dwóch słow w jednym poscie x 23456789876543 :-)
jaka początkowa dyskusja? niby jak mogłabym sie wypowiedzieć w dyskusji która zaczyna się slowami

Konto usunięte
Konto usunięte: Shaitan separatysta Sandra

osoba ktora nie siedzi w temacie, nie nalezy do waszego grona ma sie wypowiedziec "hihi haha" ?

i nie pouczaj mnie ,ze nabijam bo moje dwa posty są kropla w oceanie ktory nabijacie co dnia, a dowodem jest wasz licznik postów :ziober2:
Sandra
Sandra
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dyskutujcie sobie na czacie? proste.

Forum czat. umiesz czytać?

Shaitan
Shaitan
  8 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dyskutujcie sobie na czacie? proste.

Zatem moze wniosek do FT o zamkniecie forum?

Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście ,ze takie tematy wnoszą wiecej niż puste nabicie dwóch słow w jednym poscie x 23456789876543 :-) jaka początkowa dyskusja? niby jak mogłabym sie wypowiedzieć w dyskusji która zaczyna się slowami Niereformowalny: Shaitan separatysta Sandra osoba ktora nie siedzi w temacie, nie nalezy do waszego grona ma sie wypowiedziec "hihi haha" ?

Nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania sie w temacie, ktory go nie dotyczy i nie interesuje ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: i nie pouczaj mnie ,ze nabijam bo moje dwa posty są kropla w oceanie ktory nabijacie co dnia, a dowodem jest wasz licznik postów

Ty jako jedyna w tym temacie nie dyskutujesz, lecz sie przypierdzielasz ze nabijamy. A co do licznika, 10k postow dzielone na 4 lata posiadania konta to ledwie kilka postow dziennie, oj straszny nabijacz ze mnie, a ze juz nie wspomne o pozostalych osobach majacych mniej postow niz ja ;) Swoja droga, nie czytalas wszystkich postow danej osoby to nie zarzucaj pustego nabijania, ktore w tym momencie sama prowokujesz. Nie podoba sie to nie czytaj i ewentualnie lec do fp z prosba o zamkniecie takiego tematu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.