Shaitan separatysta Sandra
no to dysputujmy
lista tematów
[Czat] temab na 15 minut strona 9 z 10
ja mam:dzięki za Info" tylko nie wiem dlaczego ja
jak to bujaki autorstwa jest, mniejsza ;p
raz miałam chyba "napinacz",ale krótko
na poczatku jak czat mało co sie wypowiadał na forum to co druga
była DESUROWA,Żona desur 2 itd.. potem sobie pozmieniały
niesamowita lektura :-)
Konto usunięte: 4. Za co możesz dostać bana lub temat zostanie zamknięty:
*temat nie wnosił nic sensownego do życia forum
* nabijanie postów bądź odpowiedzi, które nie wnoszą nic do tematu5. FP/FT ma prawo zablokować temat - który nic nie wnosi w życie działu bez podania przyczyny.
6. FP/FT ma prawo zablokować użytkownika , stosując jedną z form : Ban na 1h, 24h, 7dni, 30dni bez podania powodu.
jesli chodzi natomiast o to przykro mi bardzo ale wasze nabijanie sie do tego nie zalicza :-)
No chyba jednak sie zalicza ;)
Konto usunięte: *temat nie wnosił nic sensownego do życia forum
* nabijanie postów bądź odpowiedzi, które nie wnoszą nic do tematu
A tematy urodzinowe wnosza cos do zycia forum? No chyba nie bardzo. Jak tak bardzo cie boli ten temat to lec z nim do FP. Przypominam jednak, ze sama siebie tez wkopiesz bo narzekajac ze temat jest do zamkniecia i cytujac regulamin, nie uczestniczysz w poczatkowej dyskusji lecz NABIJASZ POSTY.
to dyskutujcie sobie na czacie? proste.
rzeczywiście bo założyciel inteligentnego tematu łaskawie zezwolił...
Shaitan: A tematy urodzinowe wnosza cos do zycia forum? No chyba nie bardzo. Jak tak bardzo cie boli ten temat to lec z nim do FP. Przypominam jednak, ze sama siebie tez wkopiesz bo narzekajac ze temat jest do zamkniecia i cytujac regulamin, nie uczestniczysz w poczatkowej dyskusji lecz NABIJASZ POSTY.
oczywiście ,ze takie tematy wnoszą wiecej niż puste nabicie dwóch słow w jednym poscie x 23456789876543 :-)
jaka początkowa dyskusja? niby jak mogłabym sie wypowiedzieć w dyskusji która zaczyna się slowami
osoba ktora nie siedzi w temacie, nie nalezy do waszego grona ma sie wypowiedziec "hihi haha" ?
i nie pouczaj mnie ,ze nabijam bo moje dwa posty są kropla w oceanie ktory nabijacie co dnia, a dowodem jest wasz licznik postów
Zatem moze wniosek do FT o zamkniecie forum?
Konto usunięte: oczywiście ,ze takie tematy wnoszą wiecej niż puste nabicie dwóch słow w jednym poscie x 23456789876543 :-)
jaka początkowa dyskusja? niby jak mogłabym sie wypowiedzieć w dyskusji która zaczyna się slowami
Niereformowalny:
Shaitan separatysta Sandra
osoba ktora nie siedzi w temacie, nie nalezy do waszego grona ma sie wypowiedziec "hihi haha" ?
Nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania sie w temacie, ktory go nie dotyczy i nie interesuje ;)
Konto usunięte: i nie pouczaj mnie ,ze nabijam bo moje dwa posty są kropla w oceanie ktory nabijacie co dnia, a dowodem jest wasz licznik postów
Ty jako jedyna w tym temacie nie dyskutujesz, lecz sie przypierdzielasz ze nabijamy. A co do licznika, 10k postow dzielone na 4 lata posiadania konta to ledwie kilka postow dziennie, oj straszny nabijacz ze mnie, a ze juz nie wspomne o pozostalych osobach majacych mniej postow niz ja ;) Swoja droga, nie czytalas wszystkich postow danej osoby to nie zarzucaj pustego nabijania, ktore w tym momencie sama prowokujesz. Nie podoba sie to nie czytaj i ewentualnie lec do fp z prosba o zamkniecie takiego tematu.