Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012 (pierwszy post)

Szukam nowej ekipy do zespołu niejakiej Zuej.Tworami jakimi się zajmuje owa Zua to podobno hip hop.Ja jestem od dziś jej menadżerem i zbieram Wasze CV.Pierwszy hit mojej podopiecznej to http://w134.wrzuta.pl/audio/8M49Dd5CyQT/diss_na_psiapsiolcie_by_zua_http_www.fotka.pl_profil_zua

Zróbmy wszyscy loda .........ZA MODA! :rock:

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  6 czerwca 2012
praksyda
praksyda:

Co Ci przysyła? :rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Succubus
Succubus
  6 czerwca 2012

Hit normalnie :rotfl:

Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012

Nie potwierdzona informacja

Zua nagrywa kolejny diss tym razem na swojego menadżera czyli mnie i cały swój zespół tj Sandra

ktoś to potwierdzi? :ninja:

separatysta
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 125
separatysta
  6 czerwca 2012

Czekam z wielka niecierpliwoscia :napalony: wkoncu moze cos mi rozpierdzieli mozg \m/
p.s doslownie xD

Moze i to niepojęte ale dla indywidualisty, posiadanie wielu wrogów jest prawie tak przyjemne jak posiadanie licznej grupy przyjaciol
M.N

Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012
separatysta
separatysta: Czekam z wielka niecierpliwoscia wkoncu moze cos mi rozpierdzieli mozg \m/ p.s doslownie xD

Biegaj do urzędu Twojej mieściny zamawiaj koncert ja jako menadżer jutro tam podjadę ustalimy stawkę xD
separatysta
separatysta
  6 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Biegaj do urzędu Twojej mieściny zamawiaj koncert ja jako menadżer jutro tam podjadę ustalimy stawkę xD

Hmm :hmm: zoorganizuje wam koncert na naszym zamczysku.. :tak: tam sa takie fajne kraty zabezpieczajace zeby przypadkiem "FANI" na scene nie wpadli po "AUTOGRAFY" xD

Moze i to niepojęte ale dla indywidualisty, posiadanie wielu wrogów jest prawie tak przyjemne jak posiadanie licznej grupy przyjaciol
M.N

Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012
separatysta
separatysta: Hmm :hmm: zoorganizuje wam koncert na naszym zamczysku.. tam sa takie fajne kraty zabezpieczajace zeby przypadkiem "FANI" na scene nie wpadli po "AUTOGRAFY" xD

To ja mam lepszy motyw,skoro są kraty przekształcimy ten jej hit na jakiś metaliczny kawałek i zamiast rapu będzie :kv3: przypnie się zuą do kraty i da Wam taki koncert,że uje opadną.Jak się nie oswobodzi możliwośc zaruchania xD
separatysta
separatysta
  6 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To ja mam lepszy motyw,skoro są kraty przekształcimy ten jej hit na jakiś metaliczny kawałek i zamiast rapu będzie przypnie się zuą do kraty i da Wam taki koncert,że uje opadną.Jak się nie oswobodzi możliwośc zaruchania xD

Hmm ... to zrobimy jakis teledysk. Mam juz nawet WIZJE - przyniesiemy krzyz - ona bedzie spiewac - o tym jak ja wszyscy KRZYZUJA - bo jestesmy hipokrytami i stanie sie nagle slawna jak MADONNA :mrgreen:

M.N

Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012
separatysta
separatysta: Hmm ... to zrobimy jakis teledysk. Mam juz nawet WIZJE - przyniesiemy krzyz - ona bedzie spiewac - o tym jak ja wszyscy KRZYZUJA - bo jestesmy hipokrytami i stanie sie nagle slawna jak MADONNA

Bierz mniej xD
separatysta
separatysta
  6 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bierz mniej xD

To inaczej - teledyski lady Gagi ? czaisz aluzje ?

M.N

Niereformowalny
Niereformowalny
  6 czerwca 2012
separatysta
separatysta: teledyski lady Gagi ?

nie oglądam jej xd brzydka jest;D
zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  6 czerwca 2012

nie znam tej wschodzącej gwiazdy, ale zdecydowanie ma talent :zabawa:

Life more, think less
Mlody
Mlody
  7 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Młody musiało to źle wyglądać :D

Na pewno by Ci sie mordka ucieszyla :D
Niereformowalny
Niereformowalny
  7 czerwca 2012
zelka
zelka: ma talent

must be the music się kłania
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  7 czerwca 2012
Succubus
Succubus: Hit normalnie

zajefajny nie? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zua nagrywa kolejny diss tym razem na swojego menadżera czyli mnie i cały swój zespół tj Sandra

Jest, będe w disie :crylol:

Mlody
Mlody: Na pewno by Ci sie mordka ucieszyla :D

Na Twój widok - pewnie :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.