lista tematów
[Czat] zabawa z Sebuchem
Pełno jest takich nicków, sprawdzałam kiedyś kilka, to niby zajęte, ale konta nie ma. Nie rozumiem.
Szpila: Pamietam, za duzo miałam nabite w głowe że jestem brzydka i raczej mi nie przejdzie zresztą u mnie szału nie ma.
Jesteś ładna, nie rozumiem o czym do mnie piszesz.
Marylka: Pełno jest takich nicków, sprawdzałam kiedyś kilka, to niby zajęte, ale konta nie ma. Nie rozumiem.
też, głupie.
Jak bym była ładna to bym moze teraz ślub planowała i dzieci a nie szła na studia
nie tydzien ?
na Szpile czekałam 1 dzien
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Może po prostu to przychodzi z wiekiem, ja z moim marnym 19 mogę się schować, nie wyobrażam siebie w normalnym, poważnym związku, a co dopiero ślub i dzieci.
Jednak poszłam, wybaczysz?
Denerwujesz mnie.
Marylka: Może po prostu to przychodzi z wiekiem, ja z moim marnym 19 mogę się schować, nie wyobrażam siebie w normalnym, poważnym związku, a co dopiero ślub i dzieci.
możliwe.
ponieważ lov Cię.
No ja też, a teraz mi wyskoczyli ze miesiac czasu