JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 czerwca 2012 (pierwszy post)
Wszystkiego dobrego dzieciakom na czacie życzy Hyde :zabawa:

Zdrowia, szczęścia i rychłej likwidacji czata

Oczywiście nie zapomniałem o prezentach:

a dla starszych dzieci:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Q: a Wy co dostaliście na dzień dziecka? :zabawa:
pozdróweczki od Hyde.
mLetsRockk
mLetsRockk
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkiego dobrego dzieciakom na czacie życzy Hyde

podbijam + wielki murzynski penis w dupe sebuchowi

hyde= Herrenrasse
czat =Untermenschen
Tausa
Tausa
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co to za pseudomuzyka?

wasz pseudo rap z biedaczkowej Polski B ?
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  1 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Wypraszam sobie :( Nie liżę dupy ;) dla Was, że ktoś potrafi normalnie dyskutować z modem, to już lizanie dupy, żal mi Was nie macie pojęcia jak bardzo. znam 3/4 modów, potrafię się z nimi dogadać i to już zaliczacie do lizania dupy? Dajcie mi jakąś hierarchię :)

Winny się tłumaczy, handluj z tym.
Kiedyś trochę pisałem z jedną moderatorką czatu(nie wiem czy dalej jest, bo to było ponad rok temu) i pisała mi, że jak nie była moderatorką, to mało kto się z nią witał, a jak dostała kropkę, to od razu masa osób zaczęła się do niej przymilać. Śmiała się z tego i z tej obłudy, ale zapomniała dodać, że sama też jakoś musiała działać, żeby otrzymać te uprawienia, a zostało już dawno udowodnione naukowo, że żeby zostać moderatorem na sraczu, trzeba być, albo konfidentem i robić screeny i kablować na innych, albo właśnie mięć dużo znajomków wśród obecnych moderatorów, żeby wybrali po znajomości(ewentualnie w przypadku Sebucha, dać dupy na jakimś zlocie:rotfl:). Koniec wykładu.
Tausa
Tausa
  1 czerwca 2012

mody z czatu są nudni ,nie lubie ich,daja bany i w ogóle sie panoszą [*]

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Winny się tłumaczy, handluj z tym. Kiedyś trochę pisałem z jedną moderatorką czatu(nie wiem czy dalej jest, bo to było ponad rok temu) i pisała mi, że jak nie była moderatorką, to mało kto się z nią witał, a jak dostała kropkę, to od razu masa osób zaczęła się do niej przymilać. Śmiała się z tego i z tej obłudy, ale zapomniała dodać, że sama też jakoś musiała działać, żeby otrzymać te uprawienia, a zostało już dawno udowodnione naukowo, że żeby zostać moderatorem na sraczu, trzeba być, albo konfidentem i robić screeny i kablować na innych, albo właśnie mięć dużo znajomków wśród obecnych moderatorów, żeby wybrali po znajomości(ewentualnie w przypadku Sebucha, dać dupy na jakimś zlocie). Koniec wykładu.

podbijam najmocniej

Konto usunięte
Konto usunięte: wasz pseudo rap z biedaczkowej Polski B ?

nie słucham muzyki dla gimbazy
Tausa
Tausa
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie słucham muzyki dla gimbazy

w gimbazie fajnie jest.
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  1 czerwca 2012

kiedyś ułamał mi się ząb a mogłam iść do dentysty dopiero następnego dnia - więc przykleiłam na super glue i tak chodziłam

wsklepie gdzie taka wieśniara sprzedawała zaczęłam mówić do niej po angielsku (udawać że nie jestem z Polski)- biedaczka nie wiedziała co powiedzieć

na noc podklejałam rzęsy plastrem do powieki bo myślałam że od tego będą podkręcone

obcięłam kiedys rzęsy bo myślałam ze wyrosną dłuższe, no niestety.....

prowokowałam psa - wiecie do czgo - byłam w spodenkach a on się potem przystawiał

przesz miesiąc jadłam same jabłka - chciałam robić oszyszczanie organizmu - do dziś za to ponosze konsekwencje

często wyobrażam sobie że jestem dziwką i pracuję w burdelu
a na codzien jastem cichą, nieśmiałą kobietką

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś ułamał mi się ząb a mogłam iść do dentysty dopiero następnego dnia - więc przykleiłam na super glue i tak chodziłam wsklepie gdzie taka wieśniara sprzedawała zaczęłam mówić do niej po angielsku (udawać że nie jestem z Polski)- biedaczka nie wiedziała co powiedzieć na noc podklejałam rzęsy plastrem do powieki bo myślałam że od tego będą podkręcone obcięłam kiedys rzęsy bo myślałam ze wyrosną dłuższe, no niestety..... prowokowałam psa - wiecie do czgo - byłam w spodenkach a on się potem przystawiał przesz miesiąc jadłam same jabłka - chciałam robić oszyszczanie organizmu - do dziś za to ponosze konsekwencje często wyobrażam sobie że jestem dziwką i pracuję w burdelu a na codzien jastem cichą, nieśmiałą kobietką

to jest jeszcze słabe :P
dobre jest prowokowanie psa do seksu i smarowanie piczy kiełbasa :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w gimbazie fajnie jest.

pozdrow kolezanki z klasy
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Winny się tłumaczy, handluj z tym. Kiedyś trochę pisałem z jedną moderatorką czatu(nie wiem czy dalej jest, bo to było ponad rok temu) i pisała mi, że jak nie była moderatorką, to mało kto się z nią witał, a jak dostała kropkę, to od razu masa osób zaczęła się do niej przymilać. Śmiała się z tego i z tej obłudy, ale zapomniała dodać, że sama też jakoś musiała działać, żeby otrzymać te uprawienia, a zostało już dawno udowodnione naukowo, że żeby zostać moderatorem na sraczu, trzeba być, albo konfidentem i robić screeny i kablować na innych, albo właśnie mięć dużo znajomków wśród obecnych moderatorów, żeby wybrali po znajomości(ewentualnie w przypadku Sebucha, dać dupy na jakimś zlocie). Koniec wykładu.

Nie tłumaczę się, śmieszy mnie, bo każdy hajdowiec ma takie a nie inne zdanie:)
Generalnie ja mam dużo znajomków wśród modów, FP i co? Zły stereotyp macie, albo zazdrościcie, że oni mają kropę a Wy nie? Już nie wiem jak to rozumieć :) Bo te Wasze zachowanie naprawdę jest chore.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre jest prowokowanie psa do seksu i smarowanie piczy kiełbasa

Gdzie to jest :rotfl: nie widziałam, ahahahaha

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Gdzie to jest nie widziałam, ahahahaha

na dalszych stronach :P ja przejrzałem tylko pierwsze 20 :D
Sandra
Sandra
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na dalszych stronach :P ja przejrzałem tylko pierwsze 20 :D

Matko, ja przejrzałam 1 i mam dość :ziober2:

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 czerwca 2012
Sandra
Sandra: Matko, ja przejrzałam 1 i mam dość

na 1 stronie sa mało ciekawe historie :tak:
Sandra
Sandra
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na 1 stronie sa mało ciekawe historie

Dobra poczytam :ziober2:

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkiego dobrego dzieciakom na czacie życzy Hyde

:zabawa:.
:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.