Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  31 maja 2012 (pierwszy post)

Mam pytanie ! A o to one : Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie :smutny:

A teraz przejde spraw ważniejszych:
1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.
2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

wiem, wiem temat z dupy ale nudzi mi się :ziober2:

Pozdrawiam Sandre :zakochany:, Beatkę, Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię, oraz 2 najlepsza modernizatorke Agnieszkę ( ale weszłam w dupe że łoo :lol:)

P.S. Tak jestem po 2 piwach już, wiec sory za błedy i wszytkie niespójności :ziober2:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  31 maja 2012

Czat to jedna wielka patologia

Dekompresja
Dekompresja
  31 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czat to jedna wielka patologia

nie pisz tak. Nie jestem patologia ;c

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Niereformowalny
Niereformowalny
  31 maja 2012

dokańczam drugie piwsko pozdrawiam autorkę xd

praksyda
praksyda
  31 maja 2012
Szpila
Szpila: Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie

2 dni temu ,chyba jeszcze była;D
Szpila
Szpila: 1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie?

widuje ją ale nie znaju.
Szpila
Szpila: Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.

;o pewnie to na pokoju +18 tam najwięcej sie dzieje.

Szpila
Szpila: . LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

aa.. Mateusza lubie, chłopak ma fantazje ,zawsze mi sie pyta czy mam cos dla Niego kobiete i pisze wtedy jakie ma wymagania,chłopak nie jest taki zły.
Szpila
Szpila: Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię,

a dziekuje za pozrdo ja czekam do tej 00.00 bo obiecałam lizaki xD
Dekompresja
Dekompresja
  31 maja 2012
praksyda
praksyda: pewnie to na pokoju +18 tam najwięcej sie dzieje.

:tak: pokój na którym bywałam czesto z racji wieku :D
praksyda
praksyda: aa.. Mateusza lubie, chłopak ma fantazje ,zawsze mi sie pyta czy mam cos dla Niego kobiete i pisze wtedy jakie ma wymagania,chłopak nie jest taki zły.

Ja nigdy nie gadałam z nim ale wrażenie sobie u mnie wyrobił złe.
praksyda
praksyda: a dziekuje za pozrdo ja czekam do tej 00.00 bo obiecałam lizaki xD

ja tez czekam :****

Konto usunięte
Konto usunięte: pozdrawiam autorkę

pozdrawiam jubilata :*

praksyda
praksyda
  31 maja 2012
Szpila
Szpila: Ja nigdy nie gadałam z nim ale wrażenie sobie u mnie wyrobił złe.

no lubi krytykować kobiety,czasami przegina ,tak juz ma.
Szpila
Szpila: ja tez czekam :****

momento;*
Niereformowalny
Niereformowalny
  1 czerwca 2012
Szpila
Szpila: pozdrawiam jubilata :*

:calusek:
Dekompresja
Dekompresja
  1 czerwca 2012
praksyda
praksyda: no lubi krytykować kobiety,czasami przegina ,tak juz ma.

ale on krytki chyba przyjąc nie umie na klate. Zwykły chłopiec a nie mężczyzna za jakiego się uważa.

praksyda
praksyda: momento;*

No jeszcze nie ma a tu juz 00.04! xD

Dekompresja
Dekompresja
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

::pavarotti::

TataBorata
TataBorata
  1 czerwca 2012
Szpila
Szpila: nudzi mi się

:D
Dekompresja
Dekompresja
  1 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

jestes nie miły ;(

theqkash
theqkash
  1 czerwca 2012
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  1 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Mam pytanie ! A o to one : Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie

Sandra czasem ma tak ze wygrywa w zycie opuszcza czat udaje sie do klubów wyrywac sebuchów

Szpila
Szpila: 1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.

widzialem ja kilka razy pokazala chociaz cycki?

Szpila
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

podczłowiek
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  1 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie

Nie mam internetu Skarbie :and:
Nabijajcie beze mnie :(

Szpila
Szpila: 1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.

Znam, wydaje mi się być w porządku, chociaż czasem wtrąca się jak z kimś rozmawiam

Jakub :zakochany:

Szpila
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

TEgo nie znam :szok:

Szpila
Szpila: Pozdrawiam Sandre

Pozdrawiam CIę Skarbie też, mój jedyny :zakochany:

Szpila
Szpila: P.S. Tak jestem po 2 piwach już, wiec sory za błedy i wszytkie niespójności

I się nie podzieliłaś! :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.