Fantastyczna: Poniedziałek rano, a ja nie śpię mimo, iż mam wolne . Każdy normalny człowiek powinien przewracać się na drugi bok, wiem. Ale nie mogę spać jakoś... Całą noc się wierciłam.
Czat coraz źle na Ciebie działa. Tak byłaś podekscytowana wczorajszą rozmową, że aż spać nie mogłaś! Och, ach, ech!
Fantastyczna: 1. Znacie dobre sposoby na bezsenność?
Niestety nie, a przydałyby się, więc podbijam pytanie.
Fantastyczna: 2. Co robicie, jak wypełniacie czas, gdy nie możecie spać?
Tv, jakaś książka, albo po prostu mój najcudowniejszy i niczym niezastąpiony czat
Fantastyczna: 3. Nie lubicie poniedziałku, czy dzień jak każdy inny?
Dzień jak każdy inny, aczkolwiek perspektywa nowego tygodnia jest przerażająca.
Fantastyczna: 4. Jak potoczą się dalsze losy Luźnej Pary (czyt. LuźnegoGościa Patryka i naszej ślicznej modernizatorki Agnieszki gaillard)?
Wróżę im świetlaną forumową przyszłość, tysiące nabitych postów, a nawet potomstwo (oczywko wirtualne, w postaci wspólnych tematów). Jednak widzę na ich drodze kilka przeszkód, w postaci użyszkodników, którzy będą zazdrościli im tego szczęścia i będą się w to bardzo intensywnie wtrącać. To Agnieszkę całkowicie załamie, Patryk nie będzie potrafił pomóc. Tak, tak. Widzę Agnieszkę pochyloną nad połową piwa, Patryka siedzącego obok ze smutnymi oczami. Ech, cóż to będzie!
Fantastyczna: Q) Czy pytanie 4. jest nie na miejscu?
Jak najbardziej, pomogło mi przezwyciężyć nudę poniedzałkowego poranku, dziękuję!