Siemandero!
Ma ktoś jakieś ciekawe zdjęcia fotkowiczów, które chciałby tutaj opublikować? Mogą być śmieszne, żałosne, albo ośmieszające. Jeśli tak to zapraszam :D Na zachętę sławni na Dolnym Śląsku: Magda i Sysiaa, MackoADHD, DrJoint22 (czy jaki on tam ma aktualnie login to nie wiem, nie nadążam za Przemka blokadami xd) oraz Mazi z Heńkiem
Oczywiście to jest tylko zachęta. Mam jeszcze kilka asów w rękawie, ale pokażę jeśli i Wy się wykażecie
Możecie się na mnie obrażać za te foty, mam to jakoś tak bardzo w dupie... :)
PS. Pozdrawiam bardzo gorąco i niesamowicie czule Łukasza Tekasza!
lista tematów
[Czat] Znowu pokazała cycki. strona 2 z 5
http://iv.pl/images/21847671957011284540.jpg dokładnie 2007r
w lipcu planujemy zlot old fotki w Krk w duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużym gronie staruchów. a jutro tak sobie jadę, bo umówiłyśmy się z Liszką na chlańsko u niej na chacie. a że Margotka dojedzie to będzie trójkąt
w lipcu planujemy zlot old fotki w Krk w duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużym gronie staruchów. a jutro tak sobie jadę, bo umówiłyśmy się z Liszką na chlańsko u niej na chacie. a że Margotka dojedzie to będzie trójkąt
Nie znam tego po prawej. W 2007 roku to ja jeszcze się dobrze nie wprowadziłem. :)
Gothiclady: w lipcu planujemy zlot old fotki w Krk w duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużym gronie staruchów. a jutro tak sobie jadę, bo umówiłyśmy się z Liszką na chlańsko u niej na chacie. a że Margotka dojedzie to będzie trójkąt
Old fotka czyli lata właśnie 2007 i jeszcze starsze? :)