Dzień Dobry, Dobry wieczór czy jak tam wolicie
Mamy LATO, słoneczna pogoda, dupcie i cycki opalone?
Przechodząc do sedna sprawy:
Z racji iż jest ciepłe popołudnie, Beata się naćpała i założyła zacny temat o opisywaniu, ubolewam nad tym faktem rzecz jasna, ale do czego zmierzam....
W poniższym temaciku Beatki mej, niestety mnie ludzie opisują [*] tragedia, a Miłości Mojego życia nie opisują, nie chcą, co mnie bardzo boli i Kamilcię też. Jest bardzo smutna, że zapomnieliście o niej Więc ten Hot TemaciQ poświęcam specjalnie jej!
Moi drodzy Parafianie, opisujemy naszą zacną Marylkę etc, Marylę, Marylajn, Marylcię.
Licze na Was i na to, że będę dziś miała z nią seks
Pozdrawiam me Kochanie i wszystkich obecnych
oraz osobne pozdrowienia dla NAĆPANEJ BEATKI
lista tematów
[Czat] Ważne! : D strona 2 z 3
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Przyłoże je do mego serca i nie będzie krwawić.
Szpila: Nie chce mi się, zresztą nie znam Kailci tak dobrze, wymieniłyśmy się tylko na GyGy fotkami cycków, czsem postujemy na fejsie.
Ona Ci cycki pokazuje? A myślałam, że tylko mi.
Czyli jestem szlachtą
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Z której strony by nie patrzeć, jest wciąż wiosna.
Moja skóra jest cały czas w odcieniu ziemistym (czyli naturalnym), z dwóch prostych powodów. Nigdy nie lubiłem opalania się - chyba najnudniejsze zajęcie jakie można wymyślić. Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze). Jedyny kontakt ze świeżym powietrzem to gdy wychodzę z psem na spacer. Nuda i monotonia.
Jak można opalania ni lubić Ja bym mogła 24h/7 się opalać. Leżeć plackiem, słuchawki w uszach, drink i fajka
Konradziq: Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze).
Też bym musiała. Egzaminy mi się zaczęły, a nadal pustka w głowie.
Chciałabym by mi się nudziło. A mi brakuje czasu na wszystko.
Podbijam.
Konradziq: Poza tym, w obecnej chwili większość wolnego czasu spędzam z nosem w książkach (a raczej w klawiaturze). Jedyny kontakt ze świeżym powietrzem to gdy wychodzę z psem na spacer. Nuda i monotonia.
Bardzo optymistyczny akcent.
Ważne że potrafisz widzieć dobro
Ważne że dostrzegasz jego ogrom
To kształtuje twój światopogląd
Człowiek tu musi wejść w krwiobieg
http://www.youtube.com/watch?v=h8tHbnawfXY