.. żartowałam .
Tematy urodzinowe powoli wychodzą z mody, ale takiej osobistości nie mogę przegapić, no po prostu nie mogę!
Mamy po dwadzieścia lat, przed sobą cały świat, przed sobą cały życia szmat!
Otóż to! Dzisiaj, okrąglutka dwudziestka stuka naszemu przystojnemu, miłemu, kochanemu, czułemu, romantycznemu, wspaniałomyślnemu i cudownemu Jareczkowi (Blue)!
Z tej okazji chciałabym złożyć mu moc życzeń płynących prosto z mojego cudownego serduszka!
Życzę Ci, abyś w końcu miał swoje życie prywatne i towarzyskie.
Żebyś znalazł dziewczynę i przede wszystkim, żebyś przestał siedzieć przy komputerze po 19h dziennie. :-D
Spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych i najbardziej wymyślnych.
Zdrowia, bo zawsze się przyda.
Wiecznie uśmiechalskiego nastroju, bo smutalska jest tylko jedna, pamiętaj. :-*
Wszystkiego najlepszego! :-***********************************************
:pół :
lista tematów
[Czat] Usuwam konto. strona 1 z 2
Ekhem..... Mimo kilku dziwnych rzeczy, wydarzeń i wgl.... Życzę Ci wszystkiego najlepszego, duuuuuużo zdróweczka, Spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń, osiągnięcia upragnionych celów życiowych, przyjaciół- ale tylko tych prawdziwych, rozwijającego się jedynie w tą dobrą drogę życia partnerskiego hmmmm i ogólnie wszystkiego co najlepsze Jareczku : -*********
No tak. Wiedziałam, że tak będzie..
Mimo kłótni, mimo naszych sprzeczek, mimo tego że czasem wyżej srasz niż dupę masz, mimo że źle mnie pewnego razu potraktowałeś, mimo że tak naprawdę nie jest wart nawet poznania to.. Wszystkiego Najlepszego
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.