PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012 (pierwszy post)

A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)

Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: nadużywanie funkcji moderatora

Problem w tym, ze chyba tylko ty tu widzisz jakiekolwiek naduzywanie czegokolwiek.

PedobearNinja
PedobearNinja: to jest właśnie żenujące że jeden drugiego kryje co do moderatorów i fp.

Nigdy nikogo nie krylem i nie zamierzam, wypowiadam swoje wlasne zdanie na temat, sam za taki sam trolling rowniez dalbym ci dlugiego bana.
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012

Swoją drogą to ta Majeczka całkiem fajna jest :pavarotti:

goń z kwiatami i proś o wybaczenie :mrgreen:

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012
Shaitan
Shaitan: Nigdy nikogo nie krylem

i to jest niby tego potwierdzenie ? akurat bana dostałem na koncie z nickiem "K0nzii" i nie potrzebuje kolejnego konta. nie wiem czemu akurat Shaitan i Letal tak staracie sie to zatuszować być może sami siebie kryjecie a co do screenów to nie mam tego co pisałem na czacie ale mogę na życzenie pokazać screen z powiadomienia.
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: Shaitan i Letal

Dolicz jeszcze mnie i stu pięćdziesięciu innych łapska swe myjących
PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

nie interesuje mnie czy ktoś jest "Fajny" a za to co miałbym wydać na kwiatki wolałbym sobie kupić coś innego ;)

leser
leser
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja:

Nie jestes pierwsza i nie ostatnia osoba, ktora wylewa swe zale i smutki na forum...
i tak nic Ci to nie da. Jesli bedziesz mial skrina MG sie za to wezma. Jesli nie raczej nic z tego nie bedzie :)
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: a za to co miałbym wydać na kwiatki wolałbym sobie kupić coś innego ;)

To kup co innego i nie sraj już żalem :ziober2: nowe konto i jazda na czat ;)
PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

akurat jak wspomniałem screena z okna czatu nie mam. ;)
a jednak sie zgadza. jeden drugiego broni. więc prosze dalej niech jeden drugiem kryje 'dupe' i niech wszyscy żyją "szczęśliwie" i wykupują jakże cudowne gwiazdki.

LazyBone
LazyBone
  17 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą to ta Majeczka całkiem fajna jest

So True.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie sraj już żalem nowe konto i jazda na czat ;)

True

Przechodzimy na ten temat poki nie zamkneli i nabijamy dalej?
Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: a jednak sie zgadza. jeden drugiego broni. więc prosze dalej niech jeden drugiem kryje 'dupe' i niech wszyscy żyją "szczęśliwie" i wykupują jakże cudowne gwiazdki.

Dziecko, skoncz juz bo naprawde przynudzasz. Jeszcze bana na forum zarobisz (bo forum nie jest od reklamacji banow czatowych - masz to w netykiecie) i na co ci to? Dostales bana to go przeczekaj i nie rob sobie z czata placu glupich zabaw.
Marylajn
Marylajn
  17 maja 2012

A ja bym się zabiła, moje życie straciłoby sens.
Przy okazji, serdecznie pozdrawiam Majuśkę. :*

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

a więc niech dalej jeden kryje drugiego ;) i tak najlepiej zamknąć temat i zatuszować kolejne nadużycie moderatora.. i z pewnością nie ostatnie.

Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: a jednak sie zgadza

Jedyne co tu się zgadza to to,że nie odróżniasz ironii od prawdy,ale czego ja się mogłem spodziewać po Tobie,łyknąłeś trolling tak łatwo,prostsze niż zabranie dziecku cukierka
LazyBone
LazyBone
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: najlepiej zamknąć temat

Nie!

PedobearNinja
PedobearNinja: zatuszować kolejne nadużycie moderatora

Tak!

PedobearNinja
PedobearNinja: z pewnością nie ostatnie.

O TAK!
PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

a więc udowodniajcie "swoją jakże wielką i nie pojętą mądrość" poprzez nazywanie mnie dzieckiem i olewaniem ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.