A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)
lista tematów
[Czat] Pani Majka z kropką : > strona 2 z 4
Problem w tym, ze chyba tylko ty tu widzisz jakiekolwiek naduzywanie czegokolwiek.
Nigdy nikogo nie krylem i nie zamierzam, wypowiadam swoje wlasne zdanie na temat, sam za taki sam trolling rowniez dalbym ci dlugiego bana.
i to jest niby tego potwierdzenie ? akurat bana dostałem na koncie z nickiem "K0nzii" i nie potrzebuje kolejnego konta. nie wiem czemu akurat Shaitan i Letal tak staracie sie to zatuszować być może sami siebie kryjecie a co do screenów to nie mam tego co pisałem na czacie ale mogę na życzenie pokazać screen z powiadomienia.
nie interesuje mnie czy ktoś jest "Fajny" a za to co miałbym wydać na kwiatki wolałbym sobie kupić coś innego ;)
akurat jak wspomniałem screena z okna czatu nie mam. ;)
a jednak sie zgadza. jeden drugiego broni. więc prosze dalej niech jeden drugiem kryje 'dupe' i niech wszyscy żyją "szczęśliwie" i wykupują jakże cudowne gwiazdki.
PedobearNinja: a jednak sie zgadza. jeden drugiego broni. więc prosze dalej niech jeden drugiem kryje 'dupe' i niech wszyscy żyją "szczęśliwie" i wykupują jakże cudowne gwiazdki.
Dziecko, skoncz juz bo naprawde przynudzasz. Jeszcze bana na forum zarobisz (bo forum nie jest od reklamacji banow czatowych - masz to w netykiecie) i na co ci to? Dostales bana to go przeczekaj i nie rob sobie z czata placu glupich zabaw.
a więc niech dalej jeden kryje drugiego ;) i tak najlepiej zamknąć temat i zatuszować kolejne nadużycie moderatora.. i z pewnością nie ostatnie.