FIONKA282
FIONKA282
  22 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Mozna zablokować kogos by nie mógł pisać do nas na priv czy na PW.
Ale co z tego? Kiedy dana zablokowana osoba wciąz do nas pisze na mainie...a my nie chcemy jej czytac XD
Fajnie było by gdyby można było blokować tak ,by tej osoby nie było widać ( przez osobe blokującą)
Można byłoby to potraktować jako IGNOR:d
Tak jest na wielu portalach społecznościowych (tam gdzie jest czat)
Fantastyczna
Fantastyczna
  22 kwietnia 2012

Super pomysł, wiele razy był już wałkowany z tego co pamięta. Jak widać bez skutku. Poza tym proponowałabym umieścić to w dziale http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl

FIONKA282
FIONKA282
  22 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna:

niechcacy tutaj to umiesciłamm.Dzieki ....
juz jest tam gdzie powinno byc:D
Shaitan
Shaitan
  22 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Poza tym proponowałabym umieścić to w dziale http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl

Chyba tu jednak jest najodpowiedniejsze miejsce ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mozna zablokować kogos by nie mógł pisać do nas na priv czy na PW. Ale co z tego? Kiedy dana zablokowana osoba wciąz do nas pisze na mainie...a my nie chcemy jej czytac XD

Jedyna rada - olać i nie dać się sprowokować. Na ogół po kilku minutach bez reakcji taki troll się zamyka albo posuwa się do chamstwa i wulgaryzmów co skutkuje banem. A z tego co widzę niestety dość często userzy dają się wyprowadzić z równowagi...

Konto usunięte
Konto usunięte: Fajnie było by gdyby można było blokować tak ,by tej osoby nie było widać ( przez osobe blokującą) Można byłoby to potraktować jako IGNOR:d

Na 99% tego tu nie będzie.
fourbe
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 2
fourbe
  22 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

a co czujesz się lepiej kiedy nie widzisz co ktoś o tobie pisze?
dla mnie zbędne i tak nie będę korzystać. Umiem panować nad sobą
praksyda
praksyda
  22 kwietnia 2012

najlepszą obrona na czacie nie jest atak a ignor, udowodnij że typ nic nie zdziała
chamstwem to szybko sobie bedzie szukał innej ofiary.

gaillard
gaillard
  22 kwietnia 2012

Dokładnie, temat już był wiele razy wałkowany. Gdyby jednak było coś takiego - nie korzystałabym :) Skoro inni widzą co pisze na mój temat dany user to i ja bym chciała to widzieć, bez różnicy czy byłby to dobre czy złe określenia. Najlepsze co może być na takie zachowanie to ignor. Żaden człowiek nie lubi być ignorowany, więc to najlepsza bezpieczna obrona :)

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Shaitan
Shaitan: posuwa się do chamstwa i wulgaryzmów co skutkuje banem

Jakoś nie widziałam tego wczoraj jak jakiś pokemon mnie zaczął wyzywać a pani mod i pani fp nie reagowały -.-

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

gaillard
gaillard
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Jakoś nie widziałam tego wczoraj jak jakiś pokemon mnie zaczął wyzywać a pani mod i pani fp nie reagowały -.-

Wiesz gdzie takie sprawy zgłaszać ;>
praksyda
praksyda
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Jakoś nie widziałam tego wczoraj jak jakiś pokemon mnie zaczął wyzywać a pani mod i pani fp nie reagowały -.-

cos słyszałam na ten temat, najlepiej zrobic screena i do MG bo nie zawsze FP czytają
okno główne.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  22 kwietnia 2012

I tak to nie wejdzie w życie, wiele razy niby to miało być i co? wielkie nic ;) ale pomysł rzeczywiście dobry.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Wiesz gdzie takie sprawy zgłaszać ;>

Aga wiem tyle ze scr nie zrobiłam bo wyszłam i przepadło...

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: rzeczywiście dobry.

Czy rzeczywiście? i ten ktoś bedzie pisał o Tobie źle a Ty nawet nie bedzisz wiedziec o tym.

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  22 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Czy rzeczywiście? i ten ktoś bedzie pisał o Tobie źle a Ty nawet nie bedzisz wiedziec o tym.

A przejmujesz się czacikiem?:D przynajmniej nie będę musiała patrzeć nawet na nick osoby, której nie toleruję ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Dekompresja
  22 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: A przejmujesz się czacikiem?

Nie , ja się nawet realnymi obrabiaczami dup nie interesuje... hmm i zresztą po co mi ignor na kogos lubie sie drażnić :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.